GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Wavecrest Beach Hotel and Spa

30kamers/units
Zuid-Afrika | Wild Coast | Centane Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Allouise
61.44 m | Lat:S 32° 35' 7" Long: E 28° 31' 21" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Wavecrest Beach Hotel and Spa is gelegen op een wondermooie locatie bij de monding van de Inxaxo en de Ngqusi rivier en het gelijknamige estuarium, omgeven door prachtige mangrovebossen, duinen en eindeloze stranden. Dit is werkelijk de Wild Coast op zijn best. Locatie, locatie en nog eens locatie, dat is hoe je Wavecrest moet omschrijven. De natuur is hier onmetelijk mooi en mede door recente renovatiewerken mag het hotel ook best gezien worden. Verwacht geen overdreven luxe maar netjes verzorgde accommodatie aan hele correcte prijzen. Vanuit dit hotel kunnen tal van activiteiten ondernomen worden, denk maar aan schitterende wandelingen, vissen (zowel op de rivier als op de Indische Oceaan), vogels observeren, boswandelingen en nog veel meer. De 30 rondavels staan vrijwel letterlijk bij het strand en wie graag het zicht op de zee heeft, kiest best voor de rondavels met zeezicht. Deze laatste kan je best snel reserveren, daar ze zeer geliefd zijn. Dit is zonder meer een locatie om te onthouden.
Opmerking: In de prijs van de overnachting zijn alle maaltijden in begrepen. Gasten kunnen gebruik maken van de faciliteiten, zoals tennisbaan, squash, biljart en het zwembad.

Kinderen

- Kinderen 0 tot 2 jaar aan 25%
- Kinderen 2 tot 5 jaar aan 50%
- Kinderen 6 tot 12 aan 75%

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaatsBiljarttafel

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandBosgebiedBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Centane (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in