GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Oddballs Enclave and Camp

16kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Maun Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Footsteps in Africa
957 m | Lat:S 19° 35' 12" Long: E 23° 15' 46" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Oddballs' Enclave is een kleinschalige lodge, gelegen in het hartje van de wereldberoemde Okavango Delta, niet ver weg van Chiefs Island. De lodge biedt spectaclaire vergezichten over de overstromingsgebieden en is een oase van rust, temidden een woud en met heel veel natuurlijk schoon om je heen, exotische vogels en landdieren die zich constant voortbewegen op zoek naar voedsel. De lodge beschikt slechts over 5 zogenaamde meru tenten, met een eigen ensuite badkamer en twee bedden, die bij elkaar kunnen worden opgeschoven en tot een dubbel bed worden geconverteerd. Wie op zoek is naar intimiteit, is hier aan het juiste adres. De lodge wordt volledig geopereerd met zonne-energie. De gedeelde leef- en eetruimte is ondergebracht op het verhoog en ook van hieruit kan je genieten van de prachtige natuur. Verder is er ook Oddball's Camp, die 11 tenten telt, waaronder twee familietenten. De beide kampen liggen ongeveer op 15 minuten wandelafstand van elkaar. Gasten worden van begin tot het einde gepamperd. Ze kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten, waaronder varen in een traditionele mokoro, wandelingen maken in de open bush van Chief's Island en het Moremi Game Reserve, of een begeleid bezoek brengen aan een traditioneel dorp.

TARIEVEN VOOR DE MAAND augustus 2020

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: In de prijs van de overnachting zit inbegrepen, de accommodatie, alle maaltijden, thee en koffie en snacks, geselecteerde drankjes, waaronder lokale wijn en bier, wasdienst, activiteiten en taksen. Niet inbegrepen zijn niet-lokale drankjes, Transfers per vliegtuig, toegangsprijs voor Chief's Island Walking Trail en/of de Mokoro Trail aan 30US$ per persoon

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserij

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in