GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Chobe Princess (Zambezi Queen)

14kamers/units
Botswana | Chobe East | Kasane Botswaanse eigenaar/uitbater(s):
0,0 m | Lat:S 17° 49' 0" Long: E 25° 9' 0" check-in: 13:00 tot / check-out: 10:30
Reserveer
De Chobe rivier vormt de natuurlijke grens tussen de Caprivistrook en het Chobe Nationaal Park en verdeelt dit uniek gebied netjes in twee, met aan de ene kant Botswana en aan de andere kant Namibie. Zowel op het vaste land, aan de oevers, als in het water is het wildleven hier op zijn zachtst gezegd uniek te noemen. Geen betere manier om deze unieke regio te ontdekken in stijl, en dat doe je aan boord van de Chobe Princess (voormalige Zambezi Queen). Deze luxe riviercruise (45 m) laat u genieten op een hele bijzondere manier. Geen koffers die dagelijks moeten worden gepakt en zorgeloos genieten in alle comfort aan boord van de Zambezi Queen. Op geregelde tijdstippen wordt er uitgevaren met kleinere bootjes om zo dicht mogelijk bij de dieren komen. Olifanten, nijlpaarden, buffels en krokodillen zijn slechts enkele van de dieren die u zal kunnen bewonderen. Dan hebben we het niet eens gehad aan de rijkdom aan exotische vogels die hier hun thuisbasis hebben.

De Zambezi Queen telt 14 kajuiten, allen met eigen privaat terras, die zeer mooi en comfortabel werden ingericht, met airconditioning en een eigen badkamer. Het bovendek omvat een ruime moderne eetzaal, een zithoek, bar en zelfs een privaat zwembad. Ook op het derde dek bevindt zich een eetruimte met onbeperkt zicht.

Opmerking: inbegrepen:
- Transfer vanuit en naar Kasane airport en het douanekantoor van Kasane (gelegen aan de Botswana kant van de Chobe rivier).
- Alle maaltijden, alsook frisdranken,lokale dranken (bier en wijn), mineraalwater, thee en koffie
- Safari op het water in gemotoriseerde bootjes
- Een bezoek aan een lokaal dorp of cultureel evenement
- Vissen tijdens het tijgervis- en brasemseizoen
Niet inbegrepen is een halve dag landsafari in het Chobe Nationaal Park (paspoort nodig), deze kan vooraf besproken worden met een minimum van 2 deelnemers
Alle reizigers worden verwacht bij Kassane Immigration Office in het centrum van Kasane.
Gasten worden verwacht op de boot tussen 13u en 16u en verlaten het schip tussen 8.30u en 10.00
Kinderen +7 welkom. 7 tot 12 jaar - 50% op het volwassenentarief. Standaard Suite 24 en 26 zijn geschikt voor een extra kind of volwassene op de kamer ( 20% korting voor de derde persoon)

2 Nachten, telkens met vertrek op maandag of woensdag. Geen 2-nachtenvertrek in december.
3 Nachten telkens met vertrek op vrijdag.
Vertrek maandag 17/12 en 24/12 is een 4nachten, aan het tarief van 3ntn
Zambezi Queen vaart niet uit van tussen 28/11 en 14/12 wegens jaarlijks onderhoud.

Enkel een niet terug te vorderen voorschot van 30% verzekert een reservatie en moet binnen de 7 dagen worden overgemaakt. Het resterende bedrag 100 dagen voor afreis te betalen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijZwembad

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in