GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Azamare

5 5kamers/units
Zuid-Afrika | Schiereiland | Campsbaai Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Chorine, Jannie en Frederik
22.37 m | Lat:S 33° 57' 33" Long: E 18° 22' 35" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Azamare gastenhuis is gelegen in een van de meest begeerde plekken langsheen het Kaapse schiereiland en in de nabijheid van het centrum van Kaapstad, meer bepaald Camps Bay. Je zit echt met je voeten aan de Atlantische Oceaan en met je rug tegen de machtige Twelve Apostles-bergketen, inclusief zicht op de Tafelberg en Leeuwenkop (Lion's Head). Het zijn slechts enkele elementen die ervoor zorgen dat dit een ideale plek is om te vertoeven en dan hebben we het niet eens gehad over de parelwitte stranden, palmbomen, diverse horeca- en uitgangsgelegenheden om u tegen te zeggen. Zoals de eigenaar het zelf verkondigt, blinkt Azamare uit op verschillende vlakken. Een uitstekende service, mooie, ruime kamers en een prachtlocatie... Of je nu in de kamer vertoeft, op het zonnedek, bij het zwembad of jacuzzi, overal heb je uitkijkpunten die tot de verbeelding spreken. Wat wil je... een plaats waar je de mooiste zonsondergang kan meemaken in Camps Bay. Gasten kunnen 's avonds ook nog eens genieten van een complementair drankje en snacks, terwijl ze ontspannen genieten van alle comfort en uiteraard het fraaie uitzicht. Op verzoek kunnen ook een middag- en avondmaal geserveerd worden. De kamers werden alvast voorzien van alle nodige comfort, zodat het de hedendaagse reiziger aan niets ontbreekt. Er is zelfs een kamer voorzien die rolstoelvriendelijk is. Azamare is op die manier een van die locaties die je niet snel zal vergeten, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Geen kinderen jonger dan 12 jaar.
- Tussen 20/12 en 10/1 minimum 5 nachten.
- 's Avonds wijn en snacks gratis aangeboden.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadGolfBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in