GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Capricorn Beach house

4 9kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Plettenberg Bay Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Douw en Tessa
18.48 m | Lat:S 34° 5' 12" Long: E 23° 22' 10" check-in: 14:00 tot 17:00 / check-out: 10:30
Reserveer
Sea Breeze ligt op slechts 40 meter van het vier kilometer lange Robberg strand en is gelegen in een rustige buitenwijk van Plettenberg Bay. Hier kan je mooie wandelingen maken langsheen de promenade en misschien zie je onderweg wel nog enkele dolfijnen en walvissen voorbij zwemmen. De kamers werden als volgt ingedeeld: Pansy Shell, ingericht met zacht witte kleuren, beschikt over een king-size bed of twee enkele bedden. Zeer prive met dubbele deuren naar een patio met eigen ligstoelen en een tafel en stoelen in de schaduw van fynbos. Deze beschikt over een eigen keukentje met magnetron, koelkast, waterkoker, broodrooster, alsook een eigen badkamer met douche. Starfish, deze kamer heeft een queen-size bed, alsook een eigen keukentje met magnetron, koelkast, waterkoker, broodrooster, haardroger, ventilator, televisie en een eigen badkamer met douche. De kamer geeft uit op een eigen patio. Walvisstaart, beschikt eveneens over een queen-size bed. Deze kamer is op de bovenverdieping gelegen met een groot terras en een eigen ingang. De badkamer heeft een bad op pootjes, dat deel uitmaakt van de kamer, met een afgesloten toilet, ideaal voor de romantische zielen. Periwinkle, of de Honeymoon Suite. Deze kan beschikken over twee enkele bedden of een king-size bed. Er is een grote en-suite badkamer met douche, alsook een kleine patio met tafel en stoelen en ligstoelen. De Coral master suite heeft een king-size bed, met een extra lengte. Tevens beschikt ze over een grote badkamer met vloerverwarming. Deze kamer is boven gelegen en heeft een eigen balkon om te zonnebaden. (geen televisie op de kamer). Dan is er nog de Dolphin kamer, deze is kleiner dan de andere kamers en beschikt over twee enkele bedden, met een badkamer in de passage, die voor het exclusieve gebruik van deze kamer beschikbaar is. Bij de Dolphin kamer is geen ontbijt inbegrepen.

Gasten kunnen tijdens de zomermaanden genieten van een ontbijt bediend op het dek aan het zwembad en in de winter in de eetkamer bij een warme open haard. Vanuit Sea Breeze kunnen tal van activiteiten ondernomen worden, denk daarbij aan heel wat strandactiviteiten, kayaken, hengelen, tijdens het seizoen walvis of dolfijnen spotten en nog veel meer. Komt daarbij dat de lodge ook nog eens ideaal is gelegen om het centrum van Plettenberg Bay te bezoeken, alsook de nabij gelegen meren, Knysna en Wilderness, World of Birds en Monkeyland, alsook het beroemde Tsitsikamma Nationaal Park, dat onderdeel uitmaakt van het vele grotere Garden Route National Park.

Opmerking: Kinderen 0-3 jaar gratis, van 4-18 aan het volwassenentarief.

Sea breeze kan in zijn geheel gehuurd worden om u het gevoel van absolute privacy te geven.

Check-in van 14:00-17:00, indien u later bent, contacteer dan Douw of Tessa (+27839685111/+27716761177.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkBraaiBaby vriendelijkParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

VentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieRadio

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in