GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

JustFor2

4kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Wilderness Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Greta en Roger Vandewiele
14.63 m | Lat:S 33° 59' 49" Long: E 22° 37' 38" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer

Het is bijna niet te geloven dat er op een boogscheut van de drukke N2 zo’n stukje prachtige natuur ligt. JustFor2 is een oase van rust en pracht aan de oever van Island Lake en de Serpentine-rivier die deel uitmaken van het Garden Route nationaal park. Vlamingen Greta en Roger Vandewiele vonden hier hun paradijs vlakbij Wilderness en startten hier vele jaren geleden hun JustFor2 gastenverblijf. De cottages die ze uitbaten op basis van self-catering zijn tegen de heuvel gelegen, zodat je een fenomenaal uitzicht hebt over het natuurreservaat dat hier letterlijk aan hun voeten ligt. De fantastisch gepositioneerde cottages kregen recent een opknapbeurt en zien er piekfijn verzorgd uit met een mooie aankleding binnen het thema van het weelderige vogelleven langs de rivier en het meer. JustFor2 biedt twee luxueuze nieuwgebouwde cottages, Kingfisher en Lourie met overdekt terras waar je optimaal kan genieten van het zicht over het meer en de bergen. Sunbird is een derde huisje met een al even mooi terras en uitzicht. Een vierde appartement, Hoopoe wordt momenteel opgeknapt en zal pas later weer beschikbaar zijn. 

Gezien de verschillende cottages mooi tegen de heuvel zijn gelegen bieden ze veel privacy en ruimte en zijn ze prima geschikt voor een langer verblijf. De cottages zijn JustFor2, dus telkens ingericht voor twee personen. Er is een comfortabel kingsize-bed en een prachtige badkamer met alle voorzieningen. JustFor2 is self-catering, maar de cottages zijn wel voorzien van een kitchenette, zodat gasten zich prima kunnen behelpen. Daarnaast is er ook airco en verwarming, evenals gratis wifi wat tegenwoordig ook niet onbelangrijk is.

JustfFor2 is een oase van rust waar je je ver weg van de drukte waant, maar niets is minder waar. De N2 ligt vlakbij, zodat je meteen in het centrum van Wilderness staat of op het prachtige strand aan de Indische Oceaan. Zelfs George (20 km) of Oudtshoorn (80 km) ligt helemaal niet ver, evenals Knysna (45 km), Plettenberg Bay (80 km) en het Tsitsikamma nationaal park (140 km). Dankzij de centrale ligging is JustFor2 ideaal om de Tuinroute en Kleine Karoo te ontdekken, en met de aanwezigheid van meren, rivieren en bossen die deel uitmaken van het Garden Route nationaal park is dit de place to be voor natuur- en vogelliefhebbers.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting zonder ontbijt (RO), tenzij anders vermeld. Minimum 2 nachten.Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: De cottage is op self-catering basis, maar je kan hier zelf iets klaarmaken in de kitchenette of uit eten te gaan. Voor wie zelf niet in de keuken wenst te staan, geven Greta en Roger graag advies om uit eten te gaan. Ze kennen tal van gezellige plekjes waar je zowel voor ontbijt, middag- en avondmaal terecht kan. Gratis draadloos internet, alsook fietsen, staan ter beschikking van alle gasten. Minimumverblijf is twee nachten.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Satelliet TVOpen haardInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

VentilatorOpen haardRookverbodThee en koffieHaardrogerKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Super vriendelijke en behulpzame host, prachtig verblijf. Alleen in Wilderness zelf viel niet super veel te beleven.

Arno De Roeck & Esa van den Heuvel (22-11-2022)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in