GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Dragon Peaks Mountain Resort

11kamers/units
Zuid-Afrika | Drakensbergen | Champagne Valley Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s):
1226.09 m | Lat:S 29° 1' 5" Long: E 29° 26' 17" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Dragons Peak Mountain Resort is gelegen in een van de mooiste streken die Zuid-Afrika kent, en dan nog in een stukje Wereld Erfgoed, het uKhalamba Drakensgebergte. Je waant jezelf eerder in Zwitserland of in Oosterijk. Een prachtige natuur, hooggebergte en fauna en flora om u tegen te zeggen. De beschikbare accommodatie bestaat uit een selectie cottages die opgetrokken zijn in stijl, onder een rieten dak en plaats bieden aan 2 tot 12 slaap eenheden volledig uitgerust met eigen ingerichte keuken en met onder andere televisie in de woonkamer. Het resort biedt tevens een mooi schaduwrijk, grasveld en verharde kampeerplaats met elektriciteit en wasfaciliteiten. Verder heeft het resort een restaurant en pub, The Oaks Superette, conferentiefaciliteiten en een pittoreske trouwlocatie. Voor de sportievelingen is er het het Adventure Centre, mountainbike tracks en ruiterpaden.
Opmerking: Afhankelijk van het seizoen, weekends, vakanties en/of publieke feestdagen, geldt een minimum aantal nachten. Gelieve vooraf te controleren wat van toepassing is. Afhankelijk van de grootte van de cottage geldt een minimum bezetting (en tarief). Kinderen onder de 3 jaar gratis.
Prijzen voor hoogseizoen (20-21/3, 9-12/4, 24-26/4, 30/4-2/5, 12-15/6, 7-9/8, 23-26/9 en 15-31/12) op aanvraag.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangFaxCopyBraaiParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in