GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Hyde All-Suite Hotel

4 36kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Sea Point Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Kelly Mare
13.98 m | Lat:S 33° 54' 44" Long: E 18° 23' 25" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Toegegeven, als er sprake is van een hotel, dan gaan de wenkbrauwen sneller fronsen en denk je aan een groot, kil gebouw, maar The Hyde All-Suite Hotel is misschien wel die uitzondering op de regel. Met slechts 36 kamers is het een relatief klein hotel te noemen, maar laat dit nu misschien juist een voordeel zijn. De 36 luxe suites zijn precies dat, luxe, openheid, charme, verfrissend en vooral comfortabel en compleet. Er mag zelfs gesteld worden dat de kamers tot in de puntjes werden verzorgd en ingericht met oog voor detail en vooral voor het comfort van de hedendaagse reiziger. Daarbij krijgt de bezoeker er ook nog eens een gastvrij onthaal en vriendelijke service. De locatie zit ook al helemaal mee, Sea Point, een van de meest populaire buitenwijken aan de Indische Oceaan. Daarbij aanvullend, op wandelafstand van schitterende restaurants, het bruisende uitgangsleven, de binnenstad van Kaapstad, Tafelberg, Robbeneiland en het beroemde V&A Waterfront, dat je ongetwijfeld vrijwel zeker bent van een (h)eerlijk verblijf.

Het hotel telt 6 Studio Suites (47m2) die beschikken over een eigen ingerichte keuken, badkamer, airconditioning, flatscreen televisie en draadloos internet (gelimiteerde beschikbaarheid). Verder zijn er 6 Suites (52m2) met eenzelfde configuratie, maar groter dan de Studio Suites. In totaal telt The Hyde ook 24 Deluxe Suites (57m2), welke meteen de meest ruime suites van de drie zijn. Nieuw sinds 2019 is de executive suite

Meegenomen zijn de verschillende extra faciliteiten zoals 24/7 ijs- en koffiemachine, internet, beveiligde parking, zwembad, met ligstoelen op het dak, een eigen restaurant en bar, 24u receptie, gratis shuttle van en naar de stad en het Waterfront en chauffeursdienst. Het moderne design, de perfecte afwerking en het alom aanwezige comfort en faciliteiten maken van dit hotel een ideale uitvalsbasis om de Kaap regio te verkennen.

Opmerking: Ondergrondse parkeerruimte beschikbaar voor gasten mits een borg van 150 rand.

Gewijzigde tarieven gelden tijdens piekperiodes, shows, festivals en bijzondere gebeurtenissen
Kinderen:
- tot 3 jaar: max. 1 kind gratis per studio, suite of deluxe suite, delend met de ouders
- 4-12 jaar: max. 2 kinderen in een deluxe suite, delend met de ouders aan 200 rand per kind per nacht (2019)
- 13-17 jaar: max. 2 kinderen in een deluxe suite, delend met de ouders aan 400 rand per kind per nacht (2019)
- 18 jaar en ouder (volwassenen): in een deluxe suite, delend met de ouders aan 800 rand per persoon per nacht (2019)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid ZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyGarageParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in