GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Teremok Marine

5 8kamers/units
Zuid-Afrika | Sunshine Coast | Umhlanga Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Kim Davidson
28.1 m | Lat:S 29° 44' 6" Long: E 31° 4' 52" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Tussen gigantische palmbomen en inheems Melkhout, ligt het exclusieve Teremok Marine Boutique hotel. De naam komt uit het Russisch en betekend 'kleine schuilplaats'. De ligging op Marine Drive is op zich al heel mooi meegenomen, dit op slechts 1 km van het mondaine Umhlanga Rocks. Teremok heeft in de afgelopen jaren reeds heel wat internationale en nationale prijzen in de wacht weten te slepen, waardoor het steeds meer aan populariteit weet te winnen. Het was in het verleden de woonplaats van de Vladykin familie. Het oorspronkelijke gebouw werd in 1968 door Constantijn Vladykin gebouwd en deed aanvankelijk dienst als vakantiewoning. Liefdevol bekend als 'Kotchka', had Vladykin de Russische Revolutie ontsnapt met de hulp van het Rode Kruis, en werd opgeleid bij Cambourne School of Mines, waar hij kwalificeerde als een mijnbouw-landmeter. Dit bracht hem naar Zuid-Afrika, waar hij de dochter van een Belgische diamantslijper huwde. In 1966 besloot Kotchka met pensioen te gaan en zijn tijd door te brengen aan de kust. Met de hulp van zijn goede vriend en architect, Steffan Ahrends, die eerder ook al een huis ontwierp voor de steenrijke Oppenheimer familie, slaagde hij erin een nederig stulpje op te trekken in een van Zuid-Afrika's hedendaagse top bestemmingen.

Kotchka had nooit kunnen denken dat jaren later, zijn geliefde schuilplaats een mooi Boetiek gastenverblijf zou worden. In 2002 kwam het pand op de markt en werd al snel opgepikt door Debbie Davidson, eigenaar van The Barnyard Theater, in Gateway. Amper een jaar later, december 2003, werd het gastenhuis officieel geopend. Vanwege de kleurrijke geschiedenis van het gebouw, besloten de nieuwe eigenaren dat ze trouw zouden blijven aan de structuur en uitstraling van het gebouw. Terwijl weinig werd gedaan aan de verandering van de buitenkant, is de binnenkant vrijwel volledig gerenoveerd. Originele deuren, schuiframen en houten vloeren bleven bestaan, of werden elders hergebruikt. Elke centimeter van Teremok illustreert duidelijk de nauwgezette aandacht voor detail die is besteed aan het creeren van de ultieme luxe accommodatie. Een feest voor de zintuigen. Alle acht suites zijn uniek in ontwerp, lay-out, en voelen met kleine subtiliteiten zoals individuele geur, gezellige muziek, en individuele aandacht, allemaal helpen ze om een ​​betoverende sfeer te creeren.

Zuid-Afrikaans top modeontwerper, Terrence Bray, kreeg de opdracht om de uniformen van het personeel, alsook de decadente katoenen kimono jurken en sensuele fluwelen kaftan badjassen voor de gasten te maken. Elke suite heeft een extra lange kingsize of twee aparte bedden, met met de hand vervaardigde plafondventilatoren, airconditioning en een eigen balkon. De open badkamers hebben een grote regendouche, een vrijstaand bad, dubbele wastafel, en een apart toilet met een bidet. Extra's zijn home entertainment systemen met LCD-scherm en een dvd-speler, iPod dock, alsmede een gratis draadloze internetverbinding in elke kamer. Een bibliotheek van dvd's en een selectie van muziek-cd's zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Het gastenhuis heeft een uitgebreid uitgeruste en goede fitnessruimte met airconditioning, terwijl degenen die willen genieten van het buitenleven kunnen gebruik maken van het zwembad dat is gelegen in de weelderige, aangelegde tuin. Het pand heeft ook een onlangs gerenoveerde Spa, met therapeuten bij de hand. Zeker is dat ten huize Teremok Marine het u aan niets ontbreekt!

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kinderen +10 welkom. Geen derde persoon op de kamer mogelijk.


* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopySpaParkeerplaatsDVD

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TVRadio

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

wel minder te beleven in de omgeving

Frank De Smul en Rita De Bruyne (30-11--0001)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in