GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ibhayi Town Lodge

4 24kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Port Elizabeth Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Lion Roars
67.34 m | Lat:S 33° 58' 47" Long: E 25° 34' 56" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

Definitief gesloten als gevolg van COVID-19.

Ibhayi Town Lodge is gelegen in het immer groene Walmer, niet gek ver weg van het centrum van Port Elizabeth. Dit gastenverblijf is een welgekomen oase van luxe accommodatie onderverdeeld in 20 luxe suites en 4 familiesuites. Alle kamers zijn ruim en zeer mooi ingericht en beschikken zelfs over een kleine keuken waar eventueel een eenvoudige maaltijd kan klaargemaakt worden. De kamers beschikken tevens over draadloos internet, thee- en koffie-eilandje, airconditioning, radio met alarm, kluisje, televisie met DSTV-boeket en een minibar. Wie dit wenst kan ook gebruik maken van Leo's Bistro en Lounge, een lokaal restaurant met bar. Deze is open van donderdag tot zaterdag. Verder zijn er ook mogelijkheden om te barbecueën (braai), is er een lapa bij het zwembad en worden de kamers dagelijks schoongemaakt. Ter plekke kunnen ook transfers geregeld worden en is er de mogelijkheid om een lunchpakket te bestellen.

TARIEVEN VOOR DE MAAND augustus 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen:

- 0-3 jaar: gratis bij twee volwassenen op de kamer
- 4-12 jaar: aan kindertarief als ze de kamer delen met twee volwassenen (max. 2 kinderen jonger dan 12)
- 13-17 jaar: aan 3e persoon tarief als ze de kamer delen met twee volwassenen.  (max. 1 kind tot 17 jaar)

Tijdens piekperiode is er geen single-tarief en wordt een volledig kamertarief aangerekend.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TVRadio

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedWildGolfNationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in