GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Singa Town Lodge

5 12kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Port Elizabeth Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Lion Roars
11.42 m | Lat:S 33° 59' 21" Long: E 25° 40' 14" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Singa Town Lodge werd genoemd naar een leeuw in de vorm van een draak volgens de Indonesische mythologie. Dit charmante Boutique Hotel is gelegen in Summerstrand. Elk van de negen luxueuze suites en drie executive suites zijn een moderne mix van Oosterse en Afrikaanse stijlen, met heel veel gevoel voor detail en vooral een warme uitstraling. De kamers zijn zeer ruim en doordrenkt met de geur van de frangipani bloesem. Handgemaakte schermen ingelegd met fijne stoffen en zijde, antieke deuren en geselecteerde kunststukken, alsook meubilair uit Afrika en het Oosten, en hand gemaakte keramische tegels van mooie kleuren en patronen, creeren een gelaagde visuele ervaring. Muurschilderingen en zuilen werden gemaakt door lokale kunstenaars en dragen allemaal bij tot de esthetische ervaring. Elke suite werd uitgerust met draadloos internet, een flatscreen televisie met DSTV boeket en een Ipod docking station.
Gasten hebben de mogelijkheid om ter plekke te blijven eten. Verder beschikt de lodge over een zwembad, een zitplaats in open lucht en een gezellige bar, waar na de maaltijd nog kan genoten worden van een drankje.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen:

- 0-12 jaar: gratis bij twee volwassenen op de kamer

- Tijdens piekperiode is er geen single-tarief en wordt een volledig kamertarief aangerekend.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedWildGolfNationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in