GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Sundown Manor Guesthouse

4 11kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Sea Point Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Lindy du Preez
31.55 m | Lat:S 33° 55' 18" Long: E 18° 23' 9" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Sundown Manor is een charmant gastenhuis, gelegen in het rustige Fresnaye, Sea Point. Dit mag zonder meer een ideale uitvalsbasis genoemd worden voor het ontdekken van Kaapstad, Tafelberg, Kaap de Goede Hoop, de wijnlanden en nog heel wat meer. Het gastenhuis beschikt over een zonnig terras, een leuke plek voor het ontbijt of een drankje bij zonsondergang. Het zwembad mag dan niet het allergrootste zijn, toch zal het tijdens de warme zomerdagen voor de nodige afkoeling zorgen. De omgeving is rustig en goed beschermd tegen de wind. Dit gastenhuis telt 11 kamers, die allen sober maar netjes ingedeeld zijn en beschikken over satelliet televisie, koffie en thee eilandje, airconditioning, een kluisje en een eigen badkamer. In totaal zijn er 8 Luxury en 3 Standard kamers. In de luxe kamers kan indien gewenst een extra bed bijgeplaatst worden. Over het ganse gastenhuis is er draadloos internet, wat gratis wordt aangeboden.
Opmerking: Kinderen tot 6 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer. Er zijn 4 Luxury rooms waar een extra bed kan bijgezet worden aan 250 rand/per nacht (winter) en 313 rand/nacht (zomer) voor kinderen tussen 6 en 10 jaar (maximum twee op de kamer).

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in