GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tshwene Lodge

5kamers/units
Zuid-Afrika | Waterbergen | Vaalwater Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Rare Earth Retreats
1380.72 m | Lat:S 24° 19' 26" Long: E 27° 49' 25" check-in: 11:30 tot 14:30 / check-out: 11:00
Reserveer
Tshwene Lodge is gelegen in het malaria vrije Welgevonden Game Reserve, meer bepaald in de vallei van de Taaibos rivier. Tshwene betekend zoveel als Chacma baviaan, en deze kan je vaak horen wanneer ze zich 's avonds terugtrekken in de bomen van het nabij gelegen bos. De vijf verschillende suites hebben allemaal het prachtige uitzicht over de heuvels en de vallei. De kamers zijn zeer ruim en vooral heel decoratief ingericht. Elke suite heeft een privaat houten terras en werd met zeer veel aandacht voor detail ingericht. Gasten kunnen genieten van de natuur en de gezellige sfeer in de hoofdlodge, die beschikt over twee leefruimtes, alsook over een binnen- en buiten restaurant. Dagelijks vinden er twee verschillende gamedrives plaats, dit onder begeleiding van een ervaren ranger/gids. Gratis draadloos internet in het centrale deel van de lodge.
Opmerking: Inbegrepen in de prijs van de overnachting zijn alle maaltijden, namiddag en ochtend gamedrive, thee en koffie en drankjes tijdens de sundowner.
Kinderen +10 welkom. Kinderen tot 11 jaar, die de kamer delen met twee volwassenen, aan 50%
Toegang tot Welgevonden niet inbegrepen (150 rand/per persoon/per dag; in 2020: R188pp/pd.). Gasten worden opgehaald bij Welgevonden Main Gate (12:30). Enkel een voorschot van 25% bevestigt een reservatie.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in