GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Karongwe River Lodge

5 11kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger (centraal) | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Karongwe Portfolio
531 m | Lat:S 24° 11' 24" Long: E 30° 31' 21" check-in: 13:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Karongwe River Lodge is gelegen aan de oevers van de Makhutsi rivier in het 9.000 hectare grote Karongwe Game Reserve. De lodge is zeer ruim en telt in totaal 11 verschillende cottages. Ook deze zijn op zijn zachtst gezegd ruim te noemen en werden in typische Afrikaanse stijl opgetrokken onder een rieten dak. Kosten noch moeite werden gespaard om het de gasten naar hun zin te maken en daarin zijn ze zeer zeker geslaagd. De cottages beschikken over een eigen terras dat uitgeeft op de natuur en van de lodge kan je genieten op het ruime dek dat uitkijkt op het water, waar heel wat diersoorten zoals olifant, zebra en antilopen komen drinken. Occasioneel zijn ook de katachtigen van de partij. In totaal telt de lodge 5 luxe cottages, en twee familie cottages (die extra plaats bieden voor twee kinderen), alsook 2 Executive en 2 Presidential Suites. Verder is er ook een ruim zwembad en staat Karongwe Lodge gekend voor haar uitstekende keuken, met een typisch Pan-Afrikaanse stijl, gecomplimenteerd met schitterende Zuid-Afrikaanse wijnen. Gamedrives vinden plaats op het Karongwe Game Reserve, in open jeep, onder begeleiding van een ervaren ranger/spoorzoeker.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, lunch, diner (FB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Inclusief zijn alle maaltijden, thee en koffie en snacks alsook een ochtend en laat namiddag gamedrive, inclusief 1 drankje per persoon te kiezen uit lokale wijn of bier en frisdrank.
Bushwalk is optie en dient ter plaatse bijbetaald te worden. Deze is niet altijd beschikbaar en moet besproken worden met het management ter plaatse
Kinderen zijn welkom (0-2 gratis), tussen 3 en 11 @ 50%, enkel in de familiekamers. Vanaf 12 jaar volledig tarief. In de Family Suite moeten minstens 3 personen logeren.
Kinderen onder 6 jaar niet toegelaten op game drives
De lodge biedt verschillende massages aan, prijzen op aanvraag
Vanaf 2019 is de toegang tot het Karongwe Game Reserve en de Rhino levy in de prijs inbegrepen.

Transfer tussen Hoedspruit luchthaven en de lodge, prijs/traject:
1-3 personen: 1113 rand/pp
4 personen: 725 rand/pp
5 personen: 613 rand/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in