GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Church Hills

4 6kamers/units
Zuid-Afrika | Cederbergen | Riebeeck West Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Koen en Veronique Van De Velde-Gyselinck
211.96 m | Lat:S 33° 20' 57" Long: E 18° 51' 54" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Vlamingen Koen Van De Velde en Veronique Gyselinck namen Church Hills gastenhuis over in 2013. Ze lieten Belgie voor wat het was en trokken richting Riebeek West. Koen en Veronique zijn afkomstig uit Zomergem. Ongeveer 20 jaar lang baatten ze een succesvolle sportzaak, Sportline, in Knokke (Belgie) uit. Nog lang niet van plan om te stoppen met werken maar reeds sinds 2000 met regelmaat van de klok naar Zuid-Afrika getrokken, sloeg uiteindelijk de vonk over. Zoals ze zelf zeggen, 'liefde op het eerste gezicht', zeker wanneer ze via het internet een gastenhuis in de aanbieding zien staan, die in het verleden uitgebaat werd door een Namibische vrouw. Hun oog viel op Church Hills in Riebeeck West, meer bepaald de Riebeek vallei, niet alleen gekend voor haar wijndruiven en historische Victoriaanse en Kaap-Hollandse gebouwen, maar ook voor haar alom geprezen olijfgaarden en de productie van kwalitatieve olijfolie en nevenproducten. In Riebeeck West lijkt de tijd wel te hebben stilgestaan, en laat dit nu juist een van de troeven zijn van dit charmante dorp, schilderachtig gelegen tussen de bergen en wijn- en olijfgaarden in de Riebeek vallei.

Twee keer per jaar trokken Koen en Veronique richting Zuid-Afrika en in die tijd begint de zoektocht naar een eigendom waarbij ze zich helemaal thuis voelen. Church Hills is een charmant boetiek gastenhuis met zes kamers. Alle kamers zijn zeer ruim en vooral heel smaakvol ingericht en geheel in de stijl van de streek. De ene vindt het maar wat kitsch en de andere is er gek van. Ze beschikken allemaal over een zeer ruime badkamer en alle moderne comfort dat de hedendaagse reiziger weet te waarderen, denk maar aan airconditioning, satelliettelevisie, minibar, haardroger, koffie- en thee-eilandje en zo meer, is aanwezig. De tuin is tot in de puntjes verzorgd en biedt buiten een mooi zwembad, met ligstoelen, een prachtig zicht over het gebergte en de omgeving. Wie wil 'onthaasten' uit een drukke agenda, genieten van de natuur, ontspanning en een gastvrij onthaal, is zeer zeker aan het goede adres in Church Hills. De zeer centrale ligging van de Riebeek Vallei leent zich voor gemakkelijke toegankelijkheid tot de vele omliggende bezienswaardigheden. Zo is er de oude, historische stad Tulbagh op slechts 30 minuten rijden van Riebeeck West. De charmes van Paarl , Franschhoek en Stellenbosch liggen op amper een uur rijden en in totaal contrast, de schilderachtige vissersdorpjes van de Westkust kan je eveneens binnen het uur bereiken. Vergeet ook alvast niet het jaarlijkse Riebeek Valley Olive Festival dat in mei plaatsvindt op je agenda te plaatsen, een ideaal excuus om een bezoek te brengen aan Church Hills.

Opmerking: Tijdens midweek, last minute en midwinter tarieven op verzoek. Ook voor het Olijven Festival zijn de prijzen op aanvraag. Een extra matras op de vloer kan voor een volwassene aan 313 rand/nacht en voor kinderen tot 12 jaar aan 188 rand/nacht

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

In een rustige laan en vooral een mooie omgeving

Goos (30-08-2013)

onze accommodatiesin Riebeeck West (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in