GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Oyster Creek Lodge

4 5kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Knysna Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Leigh Myles
14.29 m | Lat:S 34° 2' 19" Long: E 23° 1' 2" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Oyster Creek Lodge is gelegen aan de beroemde Knysna Lagune, met een spectaculair uitzicht over The Heads. Zowel het centrum, als The Quays Waterfront zijn makkelijk te voet vanuit de lodge te bereiken. Oyster Creek is een charmant kleinschalig gastenhuis, dat verschillende types overnachtingsmogelijkheden aanbiedt. Gasten kunnen hier logeren op basis van kamer en ontbijt, of kunnen opteren voor meer privacy in selfcatering. Alle kamers hebben het zicht over de lagune en komen uit op een groot terras. De inspiratie voor inrichting van de lodge is grotendeels afkomstig uit de omringende natuurlijke schoonheid van het Knysna woud. Gasten kunnen 's avonds genieten van de warmte en gezelligheid van de open haard of van een traditionele Zuid-Afrikaanse braai. De gemeenschappelijke leefruimte is uitgerust met een plasma televisie met satellietverbinding. Ook op de kamers zijn televisies aanwezig. Oyster Creek staat bekend om zijn echte Zuid-Afrikaanse gastvrijheid. Begin de dag met een selectie van vers fruit, yoghurt en granen, of geniet van een traditioneel ontbijt met spek en eieren of worst.
Opmerking:Kinderen 0 - 12 in self-catering accommodatie: R113 pn/pk. Kinderen die delen met volwassenen, B & B jonger dan 4 jaar: R138 | Kinderen die delen met volwassenen B & B 4-12: R250

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Prachtig gelegen aan lagoon.

Wim Aengevaeren en Patricia Assmann (16-12-2015)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in