GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kgalagadi Lodge

12kamers/units
Zuid-Afrika | Kalahari | Upington Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Koos en Suzette Koortzen
869.09 m | Lat:S 26° 31' 10" Long: E 20° 36' 13" check-in: 13:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Kgalagadi Lodge is heel strategisch gelegen op amper 5 kilometer van Twee Rivieren, de toegangspoort tot het Kgalagadi Transfrontier Park. Een ideaal alternatief dus ter vervanging van het zo populaire Twee Rivieren kamp. Komt daarbij dat comfort, charme en een warm onthaal eveneens zijn inbegrepen in de prijs. De chalets zijn een ware verademing in een landschap van woestijnzand en verschroeiende hitte. Elke chalet heeft haar eigen terrasje van waar je de zon kan zien ondergaan of opkomen. Alle chalets zijn voorzien van een mooie ruime keuken, een badkamer met douche en beschikken tevens over airconditioning en een televisie met DSTV-kanalen. In totaal zijn er 6 standard cottages met twin bed en zes familie cottages met twee enkele bedden en een slaapbank voor twee kinderen. Wie wil kamperen kan ook hier terecht. Er zijn 19 staanplaatsen en watervoorziening alsook eleckrictiteit. Douche met warm water is eveneens beschikbaar. Kgalagadi Lodge is een familiebedrijf waar drie generaties reeds ervoor gezorgd hebben dat de Kalahari op een bijzondere manier kan ontdekt worden. De lodge heeft ook een eigen goed gevulde shop waar bezoekers terecht kunnen voor zowel verse waren als andere zaken, zoals vers gebakken brood. Er kan voor picknick gezorgd worden en er is een restaurant dat open is voor ontbijt en middagmaal. Een geldautomaat is eveneens op het domein voorzien.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting zonder ontbijt (RO), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 
- Luxe chalets beschikken over een slaapzetel waar 2 kinderen onder 12 jaar gratis kunnen slapen.
- Familie chalet is voor 4 volwassenen of 2 volwassenen en 3 kinderen
- elke kampeerplaats heeft haar eigen wasgedeelte, opgegeven prijs is voor een plot voor 2 volwassenen en 2 kinderen.  Max. 6 personen per plot  (meerprijs vanaf derde persoon) en kinderen onder 6 jaar gratis
- Blinkwater Guest Manor is enkel bereikbaar met 4x4 en is iets verder afgelegen (geen aanhangwagens mogelijk)
- Kgalagadi Luxury Villa beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers

DAGBEZOEKERS KGALAGADI NATIONAL PARK: Bij een dagbezoek aan Kgalagadi Transfrontier park is het belangrijk om je bezoek op voorhand vast leggen, want slechts 20 voertuigen per dag mogen het park binnen voor een dagbezoek. Dagbezoekers die het park willen bezoeken, worden aangeraden om goed op voorhand het bezoek vast te leggen door Twee Rivieren camp te contacteren via + 27 (0) 54 561 2000 of per email via [email protected]. U zal dan een bevestiging ontvangen per email, die u op de dag van het bezoek dient mee te nemen. Betaling gebeurt bij het binnen gaan van het park. Let wel dat je met deze quota geen rekening hoeft te houden wanneer je een overnachting vastlegt in het park. Het gaat hier uitsluitend over dagbezoekers.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunch

Faciliteiten:

WasserijZwembadFaxCopyBraaiParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildNationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Eigenlijk ideaal, met slechts 5 km van Twee Rivieren en wat een luxe logement.

Goos (14-12-2015)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in