GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Aba Huab Campsite

0kamers/units
Namibie | Kunene | Twyfelfontein Namibische eigenaar/uitbater(s): Elias
579.2 m | Lat:S 20° 32' 53" Long: E 14° 24' 1" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Aba Huab campsite is gekend als een van de betere campings in Namibie. Het kamp heeft veel schaduw door de vele oude bomen en de faciliteiten zijn er goed. Tijdens het droge seizoen heb je zelfs kans dat de woestijnolifant het kamp een bezoekje brengt.

De campiing is ideaal gelegen om de omgeving te verkennen met als hoogtepunten Twyfelfontein, het versteende woud, de verbrande berg en de orgelpijpen.

De kampeerterreinen liggen langsheen de Aba Huab rivier en de sanitaire gebouwen hebben alle toiletten en douches met warm water. Elke staanplek is verschillend en kan een bbq, tafel, banken of een waterkraan bevatten. Er is een bar aanwezig met koeldrankjes en snacks en er zijn plannen voor een restaurant.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in