GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Old House

9kamers/units
Botswana | Chobe East | Kasane Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Tilly
937.97 m | Lat:S 17° 47' 32" Long: E 25° 9' 23" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
The Old House, een gastenhuis uitgebaat door een familie, is gelegen aan de oever van de Chobe rivier in Kasane en op wandelafstand van Kasane centrum met zijn vele winkeltjes. Per boot ligt het op slechts 10 minuten varen van de ingang van het Chobe Nationaal park. Het gastenhuis biedt 9 kamers, waarvan 3 met twee enkele bedden, 3 dubbele kamers, 2 familiekamers en een loft kamer. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en muskietennetten en hebben een eigen badkamer. Er bevindt zich ook een restaurant en bar, waar je heerlijk kan eten in een vriendelijke atmosfeer, en er zijn overheerlijke pizza te krijgen. Je vindt hier ook de Gecko gift Shop terug, waar ze verschillende geschenken verkopen, gaande van handtassen, pashminas, juwelen, schoenen tot kleding en nog heel wat meer. Vanop het houten dek aan het bescheiden zwembadje, kan je heerlijk genieten van het zicht op de Chobe rivier. Gasten van The Old House hebben ook toegang tot gratis draadloos internet. Vanuit de lodge kunnen verschillende activiteiten worden ondernomen, waaronder boottochten op de Chobe rivier, 4x4 safari in Chobe Nationaal park en kanovaren op de Chobe rivier. Voor diegene die graag vissen, of zeer gericht zijn op vogels, zijn er speciale programma's samengesteld. Ook een dagtrip naar de wereldberoemde Victoria Watervallen is een mogelijk activiteit vanuit The Old House.

Verwacht alvast geen overdreven luxe. De kamers zijn mooi, best ruim, maar met geen overdreven luxe. Het zwembad is jammer genoeg aan de kleine kant (heel klein) en alles ligt een beetje als het ware op mekaar geduwd, maar als je hier voorbij kan kijken, prijs/kwaliteit, dan is The Old House best een goede locatie om de regio te verkennen.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Botswaanse Pula, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- kindertarief van toepassing tussen 5 en 17 jaar
- Transfers naar Kasane Airport en Kazungula Grenspost mogelijk, 120 pula/pp
- Park fees zijn niet inbegrepen in de tarieven van de activiteiten en zullen bij bevestiging in rekening worden gebracht zodoende je deze ter plaatse niet meer hoeft te betalen

The Chobe Experience 2023:
Dit is werkelijk de ideale manier om ten volle van deze regio te genieten. The Chobe Experience omvat een pakket van twee nachten (min. 2 personen). Het twee nachten pakket is 4650 pula/pp voor volwassen (2325 pula/pp per nacht). Neem je nog een derde nacht, dan zit er ook een uitstap naar Victoria Falls bij en komt het 3-nachten pakket op 7300 pula/pp of 2433 pula/pp per nacht. Kindertarief is aan 50% voor kinderen tussen 5 en 17 jaar. Het single supplement is 30%.
In de Chobe Experience is het volgende inbegrepen:
Op dag 1 kom je rond de middag aan en kan je meteen genieten van een lekkere lunch gevolgd door een bootcruise op de Chobe (3 uur) waarna je terugkeert naar de lodge voor het avondmaal en de overnachting.
Op dag 2 ga je vroeg op pad voor de ochtend gamedrive en geniet je daarna van het ontbijt. De rest van de voormiddag kan je relaxen en rond de middag kan je weer genieten van een lekkere lunch. In de namiddag staat er nog een bootcruise op het programma en s' avonds nog een lekker avondmaal.
Op dag 3 ontbijt je bij de Old House vooraleer je vertrekt. Als je nog een derde nacht blijft, dan vertrek je na het ontbijt naar Vic Falls voor de daguitstap (transer heen en terug, het bezoek aan de watervallen is niet begeleid)en vertrek je op dag 4 's ochtends na het ontbijt.

Maaltijden 2023-2024:
- Lunch: 200 pula/pp volwassen en 150 pula/pp kinderen

Activiteiten 2023-2024: park fee @ 200 pula/volw/dag en 100 pula/kind tss 8 en 18j/dag niet inbegrepen.
- Game drive en boat cruise: 450 pula/pp volwassen en 250 pula/pp kinderen(5-17 jaar)
- Daguitstap naar Victoria waterval: 1000 pula/pp volwassen en 600 pula/pp kinderen(5-17 jaar)
- Dagsafari incl. lunch en drankjes: 1500 pula/pp volwassen en 750 pula/pp kinderen(5-17 jaar)
- huur privaat voertuig of boot gedurende 3u (max.10 pers): 2000 pula

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Botswaanse Pula/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid ZwembadInternet toegangDraadloos netwerkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StadWildNationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Knus verblijf met een mooi terras. Goede keuken en ontbijt. Kamer erg klein maar goed. Alleen jammer dat de airco direct boven het bed zit waardoor het tochtte en té koud was als deze aanstond maar zonder was weer veel te warm (was overdag 38 graden en koelde 's nachts niet echt af). Dit was wel lastig. Gamedrives heel mooi (heel veel gezien!) en bootsafari ook goed.

Eddy en Ida Van der Lende (19-10-2016)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in