GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Drostdy Hotel

48kamers/units
Zuid-Afrika | Karoo | Graaff Reinet Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Manager
753.97 m | Lat:S 32° 15' 7" Long: E 24° 32' 8" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Het Drostdy Hotel in het centrum van Graaff-Reinet veranderde recent van eigenaar en eindelijk waait er na jaren van verwaarlozing een nieuwe wind door dit geklasseerde gebouw dat dateert uit 1804. Het Drostdy Hotel was oorspronkelijk een gerechtsgebouw met aan de achterzijde een reeks slavenkwartieren die in een later stadium werden omgebouwd tot hotelkamers. In totaal telt de Drostdy Hotel 48 prachtige kamers. Stretch's Court telt 31 kamers en Ferreira precinct telt 7 kamers. In Kromm's Court zijn er nog eens 10 kamers ondergebracht. In het hotel zijn 8 Bachelor kamers, 17 Standard kamers, 15 Executive en 8 Suites. Afhankelijk van de voorkeur van de klant is de grootte van de kamers schommelend tussen de 20 vierkante meter en 46 vierkante meter. Drostdy hotel is ook gekend voor haar uitstekende De Camdeboo Restaurant, waar alle maaltijden worden geserveerd.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen:
- 0-2 jaar: gratis bij twee volwassenen op de kamer in een kinderbedje (max.1 per kamer)
- Kamers die verbonden zijn met een binnendeur, zijn op verzoek beschikbaar. Maximum twee kinderen per kamer aan het single-tarief


* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyCreditcard faciliteitenParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieHaardrogerInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Mooie ligging in Graaf Reinet en dichtbij Valley of Desolation

Jurgen Cassauw & Kathleen Van Geert (20-11-2023)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in