GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tonquani Lodge and Spa

4 9kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Knysna Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Brendon Robson-Parsons
16.85 m | Lat:S 34° 1' 55" Long: E 23° 0' 53" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:30
Reserveer
Als gevolg van zware bosbranden in en rond Knysna op 7 juni 2017 is Tonquani lodge volledig afgebrand. Het is nog niet duidelijk of de lodge opnieuw zal worden opgebouwd. Op dit moment kunnen we geen reserveringen meer doen voor dit verblijf. Tonquani is een zeer mooie en aangename plek te midden de natuur. De omringende bergen, weelderige vegetatie en het rustgevende geluid van stromend water, weerspiegelt de belofte dat Tonquani haar gasten rust en totale ontspanning wil aanbieden. Er is keuze uit verschillende chalets, van twee tot maximum vijf personen, afhankelijk van de grote. Elke chalet is smaakvol en individueel ingericht, en beschikken over een eigen patio, airconditioning en barbecue. De kamers worden dagelijks schoongemaakt. Vier van de chalets hebben tevens een jacuzzi en open haard. Drie eenheden hebben een eigen (klein) zwembad. Gasten kunnen zich verheugen op een heerlijk ontbijt dat op verzoek kan worden geserveerd in uw eigen chalet. Chalet 7, Sword Fern Chalet kan 21 volwassenen en 2 kinderen onder 10 jaar accommoderen. Chalet 9 en 10, Forest Canary en African Hoopoe zijn geschikt voor 4 personen. Alle andere chalets voor 2 personen. De lodge beschikt tevens over de Toquani Spa, waar een brede waaier aan mogelijkheden en behandelingen kunnen gekozen worden.
Opmerking:Minimum 3 nachten tussen 15 december en 15 januari, alsook tijdens publieke feestdagen. Tijdens de juli vakantie en het Knysna Oester Festival gelden de tarieven voor hoogseizoen.
Picknickmanden kunnen 24u vooraf besteld worden.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in