GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Machaba Camp

10kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Khwai District Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Classic Safari Camps
938.36 m | Lat:S 19° 7' 25" Long: E 23° 48' 47" check-in: 13:00 tot 14:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Machaba Camp opende de deuren in november 2012 en is gelegen in het Moremi, Khwai gebied, aan de oostelijke tong van de Okavango Delta. De naam Machaba is afkomstig uit de lokale Setswana taal en staat voor de Sycamore vijgenboom, ook wel gekend als de "boom des levens". Deze boom groeidt in overvloed in de Okavango Delta en de meeste Afrikaanse rivierwouden. De Machaba bomen staan ​​bekend om hun overvloedige aantal vruchten dat ze dragen, die op hun beurt een breed scala aan dieren aantrekken, met inbegrip van olifanten, bavianen, bush buck, groene duiven en nog veel meer.

Het kamp werd gebouwd in de klassieke jaren '50 stijl van de 20e eeuw. 10 luxe safari tenten, allen met en-suite badkamers en een woonkamer, en niet te vergeten met romantische buitendouche. Alle tenten zijn gelegen op de begane grond en de wegen naar de tenten passeren de watergebieden en bosgebied, met uitzicht over het beroemde Moremi Game Reserve. Dagelijks komen er een groot aantal dieren het kamp gepasseerd en gasten kunnen ongestoord genieten van deze traktatie. Het kamp bestaat uit 8 luxe tenten en 2 luxe bungalowtenten. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom in het kamp.

Opmerking:
Kinderen -6 jaar verblijven gratis bij de ouders op de kamer. Wel moet een prive voertuig voorzien worden tijdens de gamedrives.
Max 2 volw+ 2 kinderen in 1 tent.
1 volw + 1 kind: volw.tarief + kindertarief.
Kinderen -12 jaar mogen niet deelnemen aan de game walks.
Alle maaltijden zijn inbegrepen in de overnachting, alle activiteiten, park fees en taksen inclusief

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembad

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in