GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tshima Bush Camp

4kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Maun Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Russell Lind and Verena Lambertz
941.35 m | Lat:S 20° 11' 25" Long: E 23° 14' 25" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Tshima Bush Camp is gelegen aan de Maun/Ghanzi weg en bereikbaar ook zonder 4x4 voertuig, tevens kunnen gasten worden opgepikt of weggebracht naar het vliegveld van Maun. Het is een kleinschalig kamp met slechts 4 luxe tenten (met eigen badkamer). De unieke omgeving geeft u meteen het gevoel dat u in de bush bent. Het terrein is 30 hectare groot en is direct gelegen aan de Nhabe river. De flora en fauna is zeer divers waaronder veel soorten bomen en vogels. De Kalahari-zandkleurige tenten zijn luxe en voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet. De ruime opstelling van de tenten in het camp geeft u veel privacy, dat maakt dat u in alle rust van de natuur kunt genieten. Tshima Bush Camp is geheel duurzaam en ecologisch opgebouwd. Ze gebruiken zonne-energie voor de stroomvoorziening en recyclen al ons water. Ons drinkwater zuiveren wij zelf. Zorgen voor de natuur maakt dat we er van kunnen genieten. s'Avonds kunt u genieten van de stilte en sterren zonder dat u gestoord wordt door nachtelijke stadsgeluiden.

De wandelpaden op het terrein bieden u de mogelijkheidom de natuur beter te leren kennen. Op het terrein komen onder- anderen duiker en aardvarken voor en is een lust voor de vogelliefhebber. Buiten het terrein kunt u genieten van de rivier en wijde omgeving waar ook olifanten uit de Okavango Delta gespot kunnen worden. Maun ligt op korte afstand (25 minuten rijden) van het camp. In Maun vind u restaurants, banken met ATM's, postkantoor, internet café en supermarkt.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Botswaanse Pula, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 
Gasten kunnen best vooraf reserveren voor het avondmaal (3-gangen menu) en lunch (op aanvraag) 
Maaltijden 2024:
- Lunch: 300 pula/pp (kinderen: 200 pula)

- Verpakte lunch: 180 pula/pp
- Avondmaal: 400 pula/pp (kinderen: 300 pula)


* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Botswaanse Pula/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Parkeerplaats

In de kamers:

RookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Zeer vriendelijke en warme ontvangst. Hier waren we de enige gasten, maar de eigenaars waren zeer aanwezig - zonder dat het storend was : een echt huiselijk gevoel. Top ook van het ontbijt in de tent. de locatie is selcht zichtbaar vanaf de openbare weg, daardoor zijn we serieus verkeerd gereden. Het ligt effectief zoals in jullie beschrijving rechts van de weg (komende van Namibie en gaande richting Maun), maar de GPS gaf een weg links aan voor nog ruim 700 m. dit is ook gesignaleerd ter plaatse aan de uitbaters. Bijzonder jammer is wel dat men geen electronische betaling wenste - dit zou zijn wegens fiscale redenen : als men teveel verdient zouden de rekeningen worden afgesloten voor een bepaalde tijd... bizar. Bijkomend is ook dat we in ZAR wensten te betalen en dat zij als omrekencoefficient het dubbele hebben gevraagd dan de gangbare tarieven : 2.8 ipv 1.4 - dit hebben we pas ingezien op het einde van de reis. dus qua ligging en vriendelijkheid en warmte van ontvangst : top, qua betaling minder top.. volgende keer zien we wel dat we alle omrekeningstabellen uit het hoofd kennen om dit te voorkomen.

Jochen Willems & Rosina Beirnaert (17-06-2024)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in