GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mohlabetsi Safari Lodge

4 10kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger (centraal) | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Georgie Schurr
478.14 m | Lat:S 24° 16' 28" Long: E 30° 53' 59" check-in: 12:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Mohlabetsi Safari Lodge is een kleinschalige lodge waar slechts 23 gasten tegelijkertijd kunnen logeren en laat dat nu net een troef zijn. Persoonlijke service en een super vriendelijk onthaal zijn slechts twee van de bundel aan ervaringen die gasten hier zullen genieten. Het is gelegen in het 72.000 hectare Balule Natuurreservaat dat deel uitmaakt van het Greater Kruger Nationaal Park. Daar er geen omheiningen zijn tussen het nationaal park en Balule, kunnen de wilde dieren vrij bewegen tussen de verschillende concessies en het park. Wees dus niet verrast dat bij het nuttigen van een maaltijd in de tuin, of het lezen van een boek bij het zwembad, de wilde dieren tot bij de waterput komen. Wees niet ongerust, tussen de tuin van de lodge en de waterput zijn stroomdraden voorzien (die netjes weggemoffeld werden) die de dieren op afstand moeten houden. De lodge heeft haar eigen uitgebreide souvenirshop, alsook een gezellige zitruimte waar gasten onder andere kunnen gebruik maken van gratis draadloos internet, of genieten van een drankje bij de bar. De accommodatie bestaat uit typische Afrikaanse rondavels onder grasdak, die weliswaar sober, maar zeer smaakvol ingericht werden en beschikken over een afgeschermde buitendouche. Er zijn twee familie rondavels, welke vlak bij de waterput gelegen zijn. Deze omvatten twee rondavels die met elkaar verbonden zijn door middel van een binnendeur. (Lees: Mohlabetsi is zeer kindvriendelijk!)

De keuken bij Mohlabetsi Safari Lodge is zeer verzorgd en lekker. Uitgebreide maaltijden worden overdag in de grote tuin geserveerd, of 's avonds in de gezellige traditionele boma. De boma is een open plaats waar tafeltjes opgesteld staan in een cirkel, bij het kampvuur en onder een open sterrenhemel. Hier geniet je samen met de rangers en de eigenaars van de lodge van een heerlijke maaltijd, die al dan niet in buffetstijl wordt geserveerd. 's Avonds wordt de waterput extra verlicht en dat levert unieke beelden op, wees niet verrast wanneer buffel, neushoorn of heel wat andere wildsoorten deze locatie komen bezoeken terwijl je geniet van een heerlijke maaltijd. Waar iedereen nog het meest naar uitkijkt zijn natuurlijk de gamedrives, en ook die zijn schitterend. Uw ranger en spoorzoeker doen er alles aan om in open 4x4 terreinwagen op zoek te gaan naar onder andere de Big Five (neushoorn, leeuw, buffel, luipaard en olifant), maar natuurlijk ook naar heel wat andere diersoorten zoals giraf, zebra, wildebeest en tal van andere antilopensoorten. Met wat geluk zie je vanaf de lodge ook enkele olifanten die tot bij de lokale waterput komen om hun dorst te lessen. Tony en Alma, de eigenaars van Mohlabetsi, zorgen er samen met hun voltallige personeel reeds meer dan 20 jaar voor dat het hun gasten niets ontbreekt en dat een verblijf in de lodge, dit tesamen met schitterende gamedrives, een blijvende herinnering wordt.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 
- Prijs van de overnachting is inclusief alle maaltijden en twee safari activiteiten.
- Balule York Gate Fee aan 250 rand per voertuig en 50 rand per persoon is ter plaatse betaalbaar bij het binnenrijden van het reservaat
- De luxury suite heeft een eigen klein zwembadje 
- De luxury suite moet min. voor 2 nachten geboekt worden en is dan inclusief 1 privaat ontbijt, 2 private lunches en 1 privaat diner, schuimwijn bij aankomst en een koppel massage alsook een zitje op de eerste rij  van het game drive voertuig

Transfers 2024 (min.2 personen)
- van Hoedspruit luchthaven: 1065 rand/pp 
- van KMIA luchthaven: 2475 rand/pp
- van Johannesburg airport: 5365 rand/pp 

Typische dagindeling: (deze tijden kunnen veranderen per seizoen, controleer even de correcte tijden ter plaatse bij aankomst):
- 12u: Aankomst nieuwe gasten
- 14u: Middagmaal
- 15u30: High tea en kennismaking met de ranger
- 16u: Vertrek namiddag gamedrive met drankje en versnaperingen bij zonsondergang en een korte kennismaking met nachtdieren tijdens de nachtdrive
- 19u: Terugkomst in de lodge en na het opfrissen het avondmaal in de boma

- 5u/5u30 (volgende ochtend): Je wordt gewekt en kan genieten van thee, koffie en rusks
- 5u30/6u: Vertrek ochtend gamedrive met onderweg een stop voor koffie, thee of warme chocolademelk met rusks
- 9u: Terugkomst van de gamedrive
- 9:30u: Terug bij de lodge voor het ontbijt
- 10u/10:30: Einde van het programma

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Hier hebben we heel hard van genoten. De ontvangst, safari, accommodatie...alles was gewoon top.

Doornaert family (25-06-2024)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in