GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Linyanti Bush Camp

6kamers/units
Botswana | Chobe West | Linyanti Botswaanse eigenaar/uitbater(s): African Bush Camps
948.4 m | Lat:S 18° 18' 25" Long: E 23° 53' 49" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Linyanti Bush Camp is een intiem 12-bed luxe tentenkamp aan de oevers van de Linyanti Marsh, in een prive concessie grenzend aan de westelijke grens van Chobe in de Chobe Enclave. U zal genieten van enkele van de meest ruime en comfortabele tenten accommodaties en bedden die vandaag beschikbaar zijn. De badkamers zijn prive en en-suite, bestaande uit vaste douches die zijn ondergebracht onder de tent en gasverwarmd, alsmede een toilet. Het kamp is beperkt tot kleine exclusieve groepen die streven naar een persoonlijke ervaring in een prive concessie weg van de belangrijkste toeristische routes. Activiteiten in het kamp bestaan uit game drives, wandelsafari, night drives, traditionele mokoro trips, boottochten en vissen. Linyanti is het best bekend om zijn grote populaties olifanten en buffels die in groten getale samenkomen vooral tijdens het droge seizoen. Andere wilde dieren die hier voorkomen zijn leeuw, sabel antiloop, roan, luipaard, wilde hond, de zeldzame en ongrijpbare sitatunga antilopen, rode lechwe, nijlpaarden en krokodillen, maar ook andere soorten antilopen. Het gebied biedt ook spectaculaire vogels het hele jaar door. Het gebied is relatief afgelegen en maakt het een geliefde wilde safari bestemming in een van de meest gewilde gebieden in het noorden van Botswana. Het kamp is enkel bereikbaar via klein vliegtuigje (saile airstrip) of per 4x4

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2024

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Prijs is inclusief accommodatie, alle maaltijden, alle dranken (behalve geimporteerde drankjes en champagne), 2 activiteiten per dag (vb. gamedrive, wandelsafari, boottocht, mokoro trip), inkomgeld nationaal park, wasserij en transfer naar de Saile airstrip
Gamedrives worden ondernomen in voertuigen met max. 10 personen. Wenst u een privaat voertuig, betaalt u 250 US$ per dag extra. Bij groepen vanaf 5 personen wordt automatisch een privaat voertuig voorzien, zonder extra kost. Indien u met kinderen reist jonger dan 12 jaar bent u verplicht een privaat voertuig te nemen (behalve in Linyanti Ebony camp)
Kinderen boven 7 jaar welkom (van juli tot en met oktober betalen kinderen het volwassen tarief)
Wandelsafari enkel toegelaten voor personen vanaf 16 jaar

Tussen 1 april en 30 november is een gratis helikoptervlucht van 30 minuten inclusief in de lijst van activiteiten

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembad

In de kamers:

WasserijRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

WildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

uitmuntend, ligging, eten, mogelijkheden !

Jean Wynants and Eric Lauryssens (14-05-2013)

onze accommodatiesin Linyanti (2)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in