GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Camp Linyanti

5kamers/units
Botswana | Chobe West | Linyanti Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Sun Destinations
942.6 m | Lat:S 18° 19' 48" Long: E 23° 58' 42" check-in: 13:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Camp Linyanti ligt weggestopt in de noordoostelijke hoek van het beroemde Chobe Nationaal Park, gekend voor haar ongerepte natuur, bestaande uit exotische bomen en palmen, waterlelies, papyrus en vooral veel waterwegen. Het Linyanti gebied staat bekend als een van de beste gebieden in Botswana om wild en vogels te observeren, met een goede varieteit aan wilde dieren zoals grote kuddes olifanten, buffels, zebra's, en natuurlijk vele roofdieren. De lagune wordt er gevoed door de overstroomde Chobe en Kwando rivieren. Camp Linyanti is een klein, intiem en exclusief kamp van 5 en-suite rondavel tenten met buitendouches. Er kunnen maximum 10 gasten ter gelijkertijd in het kamp aanwezig zijn en dat maakt dat er heel veel aandacht uitgaat naar persoonlijke service en verwenning. slechts tien personen, op dit eenvoudige en charmante kamp met uitzicht op een uitgestrekte lagune. De activiteiten die worden aangeboden zijn gamedrives in de ochtend en in de late namiddag. Om toegang te krijgen tot het kamp vertrek je vanuit Maun met een klein vliegtuig via Savuti landingsbaan. De vlucht neemt ongeveer 40 minuten in beslag.

Opmerking:
- Tarieven zijn inclusief waserette, alle maaltijden, thee en koffie, alle dranken (uitgezonderd exclusieve merken) en snacks alsook 
alle activiteiten en park inkom.
- Het kamp is enkel bereikbaar via een vlucht vanuit Maun aan 330 US$/pp of vanuit Kasane aan 545 US$/pp (enkel traject). Max. 20 kg bagage per persoon toegelaten in zachte zakken zonder frame. Prijzen voor minimum 2 personen

Kinderen:
- kindertarief is geldig voor kinderen tussen 6 en 11 jaar, vanaf 12 jaar geldt het volwassen tarief 

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserij

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Linyanti (2)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in