GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Camp Savuti

5kamers/units
Botswana | Chobe West | Savuti Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Sun Destinations
941.4 m | Lat:S 18° 34' 14" Long: E 24° 18' 5" check-in: 13:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Je zal maar beschouwd worden als DE locatie met de hoogste concentratie aan wilde dieren op het Afrikaanse continent, wel zo een plek bestaat en het noemt Savuti. Heel wat bekroonde documentaire films werden hier geschoten in Savuti, aan de rand van het gekende Chobe Nationaal Park. Camp Savuti is een klein, intiem en exclusief kamp van 5 Meru tenten. Er kunnen maximum 10 gasten tegelijkertijd in het kamp aanwezig zijn en dat maakt dat er heel veel aandacht uitgaat naar persoonlijke service en verwenning. De tenten beschikken over voldoende privacy om zo de exclusiviteit van het kamp te waarborgen. Elke tent staat op een platform, met uitzicht over het Savuti kanaal. De tenten zijn groot en ruim, met een eigen badkamer en uitzicht vanaf het terras. In de openbare ruimtes is er een comfortabele en intieme lounge, bar en eethoek, alle met uitzicht. De activiteiten die worden aangeboden zijn gamedrives in de ochtend en in de late namiddag. Om toegang te krijgen tot het kamp vertrek je vanuit Maun met een klein vliegtuig via Savuti landingsbaan. De vlucht neemt ongeveer 40 minuten in beslag.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Tarieven zijn inclusief wasdienst, alle maaltijden, thee en koffie, alle dranken (uitgezonderd exclusieve merken) en snacks alsook 
alle activiteiten en park inkom.
- Het kamp is enkel bereikbaar per transfer (wagen) aan 430 US$ per voertuig of via een vlucht vanuit Maun aan 330 US$/pp of vanuit Kasane aan 550 US$/pp (enkel traject). Max. 20 kg bagage per persoon toegelaten in zachte zakken zonder frame. Prijzen voor minimum 2 personen

Kinderen:
- kindertarief is geldig voor kinderen tussen 6 en 11 jaar, vanaf 12 jaar geldt het volwassen tarief 

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserij

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildNationaal ParkNatuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in