GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Lakaz Chamarel

4 20kamers/units
Mauritius | Riviere Noire | La Gaulette Mauritiaanse eigenaar/uitbater(s): Alexandre Avakumovic
131.12 m | Lat:S 20° 25' 39" Long: E 57° 22' 18" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Lakaz Chamarel mag beschouwd worden als een eco-lodge, omgeven door een groen gebergte bij de Black River kloof, een beschermd natuurlijk erfgoed. Lakaz ligt op 55 kilometer van de luchthaven en op slechts een uurtje van de hoofdstad Port Louis. Met slechts een kleine 15 minuten van het strand, is dit een prima locatie om tot rust te komen en te genieten van de omgeving. Lakaz Charamel is een klein Boutique hotel dat beheerd wordt als een charmant gastenhuis en dit met een 5-sterren dienst. De tropische tuin omvat zowat 12 hectare land. Het hoofdgebouw telt een receptie, zitplaats, bibliotheek, eetplaats en verschillende terrassen waar het eten wordt geserveerd. In totaal telt Lakaz Chamarel 20 kamers en suites, waarvan de decoraties de verschillende culturen op het eiland reflecteren. De kamers zijn zeer ruim en beschikken over onder meer een ventilator, muskietennet, badjassen, mini-bar en draadloos internet. Verder beschikt het verblijf over twee zwembaden en is er een Spa.
Opmerking: Kinderen +6 welkom, tot 8 jaar gratis op de kamer van twee volwassenen

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Mauritius te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin La Gaulette (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen