GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Savute Safari Lodge

5 12kamers/units
Botswana | Chobe West | Savuti Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Desert and Delta Safaris
940.96 m | Lat:S 18° 30' 45" Long: E 24° 3' 34" check-in: 12:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Savute Safari Lodge ligt aan de oevers van het raadselachtige Savute Channel in het midden van het Chobe Nationaal Park. Het kanaal maakt deel uit van een rijk ecosysteem dat bekend staat om zijn grote concentraties van olifanten, gevlekte hyena en leeuw - de laatste twee dieren vaak in brutaal conflict over vaardigheden en territorium - en de regio is een van Botswana's belangrijkste bestemmingen om wild te zien.

Het hoofdgebouw is gemaakt van riet en hout en heeft een lounge, een bibliotheek, en een cocktailbar en het uitkijk dek nabij het zwembad is ideaal voor het observeren van wild bij de waterput. Alle suites hebben een eigen terras, gecombineerd slaap- en zitgedeelte en een eigen badkamer. Elke dag van je verblijf trek je erop uit per 4x4 onder begeleiding van een ervaren gids op een vroege ochtend en late namiddag gamedrives op zoek naar groot wild. Savute is terecht beroemd om zijn hoge concentraties van roofdieren, en als u een bezoek in de zomer brengt, heb je veel kans om de Linyanti / Chobe zebra migratie mee te maken en te genieten van de observatie van prachtige vogels.

Opmerking: Prijzen zijn inclusief alle maaltijden en lokale dranken, 2 gamedrives per dag, inkomgelden van het nationaal park en wasserijdienst voor safari kleding.
Kinderen tussen 6 en 11 jaar aan 50% en tussen 12-15 jaar aan 75% van het volwassen tarief. Voor families met kinderen tot 11 jaar, dienen private activiteiten geboekt te worden, tegen extra kost en afhankelijk van beschikbaarheid. Geen oppasdienst voor kinderen is beschikbaar

Het kamp is gesloten tussen 4 januari 2019 en 28 februari 2019.
Deze lodge is enkel bereikbaar per 4x4 of vliegtuigje

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadBuffet

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

WildNationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in