GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Auberge Burgundy

4 17kamers/units
Zuid-Afrika | Overberg | Hermanus Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Esme
19.57 m | Lat:S 34° 25' 16" Long: E 19° 14' 33" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Auberge Burgundy is vlakbij het toeristische stadscentrum gelegen. Dit gastenhuis is volledig in Toscaanse stijl opgericht. De ligging daarentegen is subliem, midden in het centrum van Hermanus. De ontvangst is hartelijk en meteen wanneer je de kamers binnenkomt zie je dat ze smaakvol zijn ingericht en van alle nodige comfort zijn voorzien. De badkamers zijn niet aan de grote kant en lijken ons een beetje verouderd. Niettemin zijn ze mooi verzorgd. Het ontbijt vindt plaats aan de overzijde van het gebouw in het lokale restaurant. Kamer met zeezicht moet je niet al te letterlijk nemen want elke kamer heeft weliswaar zeezicht maar wat je ziet is heel beperkt vanuit een hoek.

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2021

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Tussen 25/12 en 1/01 minimum 3 nachten.
- Kinderen +12 welkom.
- Geen huisdieren toegelaten
- Ontbijt wordt geserveerd in het Burgundy restaurant: ontbijt uit het menu + 1 koffie+ 1 fruitsap
- Het verblijf heeft geen lift
- De penthouses kunnen samen geboekt worden vanaf R4298 per nacht

Auberge Burgundy vernieuwt een aantal kamers tussen 23 april 2019 en 31 juli 2019. Er kan sprake zijn van geluidsoverlast overdag

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

ZwembadFaxCopy

In de kamers:

TelefoonRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisie

In de omgeving:

StrandStadBerg(en)
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Hermanus was leuk, prima kamer met prachtig uitzicht waar we perfect de walvissen zagen zwemmen in de baai. Dit vonden wij indrukwekkend en in al ons enthousiasme hebben we hier dan ook een boottocht geboekt om walvissen te spotten, maar veel meer dan het zicht van op onze kamer hebben we niet gezien

Roland en Mieke Broeckaert (03-11-2014)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in