GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

20 Degrees Sud

4 34kamers/units
Mauritius | Riviere du Rempart | Grand Baie Mauritiaanse eigenaar/uitbater(s): Anne en Michel Bourgeois
7.23 m | Lat:S 20° 0' 19" Long: E 57° 34' 14" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Weg van alle blikken, achter een grote eiken koetspoort en verscholen tussen een oud kokospalmbos aan de rand van het water, ligt een van de best bewaarde geheimen van Mauritius, 20 Degrees Sud, het eerste hotel op het eiland dat de luxe en voortreffelijkheid van een vijfsterrenhotel aanbiedt in een complex dat de kenmerken draagt van een charme hotel. Het hotel is een ware oase van verfijning en exclusiviteit. Dit kleine en intimistische hotel telt 36 kamers die alle werden ingericht met antiquiteiten en meubilair afkomstig van de Belgische woninginrichter Flamant Home Interiors. Het geniet een bevoorrechte ligging, niet ver van de Pointe aux Canonniers en bij de monding van de prachtige baai Grand Baie. Geen ostentatieve luxe, maar wel veel meer elegantie en verfijning geven u het gevoel in een andere wereld te zijn!

20 Degrees Sud telt 29 standaard kamers en 7 Suites. Enkele van de kamers liggen op amper 10 m van het strand. 
De kamers zijn onderverdeeld in 4 categorieen: de kamers "Charme" en "Aan zee", de "Suites" en de "zuidelijke Suites". Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning en voorzien van een fraai terras dat uitgeeft op het mooie kokospalmbos aan de rand van het water.
De kamers werden smaakvol ingericht en uitgerust met een dubbel bed, kluis, tv met extra dun LCD-scherm (17 kanalen), DVD-speler, telefoon en een gratis en onbeperkte ADSL wifi verbinding. Een minibar en koffie- en theefaciliteiten (Nespresso voor de zeekamers en suites) zijn ter beschikking. Elke badkamer is uitgerust met een bad in antieke stijl, een aparte douche en twee wasbekkens die ingebouwd zijn in een prachtig houten meubel. Daarnaast beschikken de Suites buiten over een bubbelbad type Jacuzzi, of over een klein prive zwembad.

Het hotel biedt drie volledig exclusieve restaurants aan:

- Een restaurant in het hotel zelf,
- Een ander restaurant ondergebracht in een ruine op een eiland voor de kust,
- Een derde restaurant op een oude boot die werd gerenoveerd door het hotel, de M/S Lady Lisbeth.

De chef in de keuken is de talentvolle Manolito Grosset uit Mauritius die ervaring opdeed in de mooiste lokale hotels en in een sterrenrestaurant in Zwitserland. Hij bereidt heerlijke gerechten op basis van de vis gevangen in de archipel van Mascareignes zoals babonne, zeebaars, goudmakreel, sacrichien of vacoas. Het vlees is al even smaakvol en is afkomstig uit Zuid-Afrika.
Mits reservering kunt u genieten van een zesgangen menu met langoest als thema of van een sushi-menu bereid met verse vis.
In het hotel: het restaurant van het hotel ligt op 10 m van zee en omvat verschillende zones: bij het hoofdzwembad, binnen of aan boord van de zee.

 Om u wat thuisgevoel mee te geven, kunt u ontbijten wanneer u maar wil en krijgt u dagelijks als vieruurtje thee of koffie met een lekker gebakje van het huis aangeboden.

Opmerking: Kinderen +12 welkom. Derde persoon op de kamer, leeftijd 12 tot 17 jaar. Niet van toepassing in het piekseizoen; op 24/12 en 31/12 gelden speciale tarieven

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheJacuzzi

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Mauritius te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen