GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Shanti Maurice

5 61kamers/units
Mauritius | Savanne | Chemin Grenier Mauritiaanse eigenaar/uitbater(s): Nira Resort
7.89 m | Lat:S 20° 30' 44" Long: E 57° 28' 23" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Shanti Maurice ligt letterlijk aan het strand van Chemin Grenier, sterker nog, dit hotel heeft gewoon haar eigen privestrand. Deze stranden in de Savanne provincie worden trouwens beschouwd als de mooiste van het land. Parelwitte stranden, een turquoise Indische Oceaan en waaiende palmbomen nodigen meteen uit om hier te genieten. In het water mogen enkel niet gemotoriseerde watersporten beoefend worden en dat maakt het de ideale plek om tot rust te komen, bij het genot van een drankje, of het lezen van een boek. Verder kan je windsurfen, zeilen, gebruik maken van een pedalo, kayaken of snorkelen. Verder behoord tot de lijst van de activiteiten ook nog kooklessen, fitness, aerobic, aquagym, yoga, meditatie en tennis.

Junior Suites

De 44 Junior Suites zijn 81 vierkante meter groot en zijn tot in de puntjes verzorgd. Ze werden ontworpen om te voldoen aan de eisen van de hedendaagse reiziger. Een strak modern decor en zeer kwaliteitsvolle afwerkingen maken deze kamers tot pareltjes. Zoals eender welke suite zijn de Junior Suites uitgerust met een plasma televisie, DVD-speler en gratis draadloos internet. De benedenvloer suites hebben directe toegang tot het strand, als ook een regendouche die buiten staat. De andere suites hebben dan weer een groot terras. Alle kamers beschikken over een eigen dressing kamer. Er wordt onderscheid gemaakt tussen Ocean View en Beachfront Suites. De Beachfront Suites liggen korter bij het strand. In de Junior Suites kunnen twee volwassene met een kind tot 12 jaar terecht.

Villa's

Verder zijn er in het Shanti Maurice hotel ook nog heel wat villa's die beschikken over een eigen zwembad en privaat tuin. Ideaal dus voor families die volledige privacy wensen en willen genieten van heerlijke luxe en schitterende vistas over de Indische Oceaan. De Villa's zijn nog ruimer en worden onderverdeeld in 4 groepen, de Luxury Villa with pool, Luxury Suite Villa with pool en een gelijkaardige Suite, maar dan met twee aparte slaapkamers en tenslotte de Shanti Villa waar gasten worden ondergedompeld in complete Luxe. De Luxury Villa with pool is geschikt voor twee volwassene met een kind tot 12 jaar. De Luxury Suite Villa with Pool is geschikt voor 2 volwassene en twee kinderen tot 12 jaar. Two Bedroom Luxury Suite villa with pool is geschikt voor 4 volwassene en twee kinderen tot 12 jaar.

De keuken

Gasten hebben de keuze uit 3 restaurants. Tevens is er een zwembadbar en een bar/lounge. Roomservice is ten alle tijden 24u op 24 beschikbaar. Men tracht in Shanti Maurice zoveel mogelijk gebruik te maken van inheemse producten en vooral wordt er zeer vers te werk gegaan. Verder worden er occasioneel barbecues georganiseerd op het strand, maar kan u ook genieten van een eerlijke Kaapse keuken, aangevuld met uitstekende Zuid-Afrikaanse wijnen. Zeker is, dat er aandacht voor iedereen wordt gegeven met een brede waaier aan keuzes. Zowel in de kamer met ontbijt en avondmaal optie (DBB/HB) alsook de Full Board (FB) optie kunnen gasten genieten van een a la cart menu in Pebbles restaurant of in Stars

Spa

De Nira Spa is een van de grootste (6.000 vierkante meter) en is prachtig gelegen in het tropisch woud, omringd door waterpartijen. Het biedt een bad met zeewater, Africology verzorgingsproducten op basis van Afrikaanse planten, traditionele Ayurvedische behandelingen, thalassotherapie, aromatherapie, wellness- en antistressprogramma's. Gasten kunnen er tevens naar de kapper of het schoonheidsinstituut.

Opmerking: Prijzen zijn op basis van half-pension (ontbijt en avondmaal), zonder drankjes. Zowel in de kamer met ontbijt en avondmaal optie (DBB/HB) alsook de Full Board (FB) optie kunnen gasten genieten van een a la carte menu in Pebbles restaurant of in Stars. Verder is er een Spa-verzorging inbegrepen bij een verblijf van 7 nachten. Gasten die gebruik maken van de Villa's hebben recht op een rondje golf op het Domaine De BelOmbre, per dag met gratis transfer
Een minimum van 5 nachten is van toepassing tussen 23/12 en 6/1. Het kerstdiner en Oudjaar zijn extra te betalen en is een verplichte optie.
Niet gemotoriseerde watersporten (onder andere pedalo, kayak, snorkelen, windsurfen), stoombad, sauna, jacuzzi, gym, 9 hole golf green, jogging track en aqua gym staan ter beschikking van alle gasten.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopySpaBraaiBaby vriendelijkParkeerplaatsDVDBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfRivier of meerDouche
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Mauritius te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin Chemin Grenier (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen