GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Namushasha River Lodge

24kamers/units
Namibie | Zambezi (Caprivi) | Kongola Namibische eigenaar/uitbater(s): Gondwana Collection
975.24 m | Lat:S 17° 59' 10" Long: E 23° 17' 49" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Terwijl de hemel verandert in een rode avondgloed, kan je relaxen hoog boven de rivier, genietend van een gekoeld drankje terwijl je luistert naar de nijlpaarden. Deze ervaring staat u te wachten op het sundowner dek van de Namushasha River Lodge, gelegen langsheen de Kwando rivier in het oosten van Caprivi . Het hotel ligt 24 km ten zuiden van Kongola op de C 49 (vroegere D 3501) en is de perfecte tussenstop op weg naar de Victoria Falls. Naast 24 kamers, ondergebracht in chalets, heeft de lodge ook een restaurant, een bar en een zwembad. Kijk uit naar olifant, nijlpaard, buffel of sabelantilopen op onze excursies per boot en 4x4 voertuig of neem de tijd om de kleurrijke vogels (meer dan 400 soorten) te observeren.

TARIEVEN VOOR DE MAAND november 2022

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Kinderen onder de 5 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer.
- Kindertarief is geldig van 6 tot 13 jaar.
- Camping2Go is self-catering (maaltijden kunnen op voorhand of ter plaatse worden geboekt).
- De Namushasha River Villa is voor max. 2 personen op fully inclusive-basis. Check-in is om 14 uur waarna je wordt gebracht naar de River Villa. Dit is een ruime suite met open keuken, eetkamer en lounge, een balkon en een zitplaats buiten met barbecue. Alle maaltijden en dranken zijn inbegrepen en het avondmaal wordt op voorhand klaargemaakt. Daarnaast is er nog een exclusieve gamedrive in het Bwabwata nationaal park (keuze uit 1 ochtend of namiddag game drive). Check-out is om 10 uur.- Tarieven van maaltijden en activiteiten zijn geldig van 1 november tot 31 oktober.

Maaltijden 2023:
- Avondmaal: 483 N$/pp
- Standaard lunch: 197 N$/pp
- Lunch (3-gangen): 255 N$/pp
- Lunchpakket: 139 N$/pp

Activiteiten 2023:
- Hengelen (boottrip): 380 N$/pp/per uur (vergunning niet inbegrepen)
- Gamedrive Bwabwata nationaal park (3u) ochtend/namiddag: 783 N$/pp
- Sundowner bootcruise (1,5u): 480 N$/pp
- Bootcruise ochtend/namiddag (3u): 783 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembad

In de kamers:

WasserijRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

WildNationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in