GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Namushasha River Lodge

24kamers/units
Namibie | Zambezi (Caprivi) | Kongola Namibische eigenaar/uitbater(s): Gondwana Collection
975.24 m | Lat:S 17° 59' 10" Long: E 23° 17' 49" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

Terwijl de hemel verandert in een rode avondgloed, kan je relaxen hoog boven de rivier, genietend van een gekoeld drankje terwijl je luistert naar de nijlpaarden. Deze ervaring staat u te wachten op het sundowner dek van de Namushasha River Lodge, gelegen langsheen de Kwando rivier in het oosten van Caprivi . Het hotel ligt 24 km ten zuiden van Kongola op de C 49 (vroegere D 3501) en is de perfecte tussenstop op weg naar de Victoria Falls. Naast 24 kamers, ondergebracht in chalets, heeft de lodge ook een restaurant, een bar en een zwembad. Kijk uit naar olifant, nijlpaard, buffel of sabelantilopen op onze excursies per boot en 4x4 voertuig of neem de tijd om de kleurrijke vogels (meer dan 400 soorten) te observeren.

Camping2Go

De lodge beschikt tevens over de camping2go formule welke budgetvriendelijker is en waar je logeert in een permanente tent die volledig is uitgerust met vier bedden en een eigen badkamer met douche. De volledig uitgeruste keuken maakt het mogelijk om smaakvolle maaltijden te bereiden, aangezien het alles heeft, van een koelkast, fornuis en gootsteen tot al het benodigde kookgerei en bestek. Daarnaast is er een braai buiten en een vuurplaats om rond te zitten en te genieten van de spectaculaire Namibische nachtelijke hemel in al zijn pracht.

Alle voorzieningen van de lodge zijn ook beschikbaar voor wie gebruik maakt van de Camping2Go optie alsook voor kampeerders. Je kan jezelf hier trakteren op een smakelijke maaltijd of een duik in het zwembad om af te koelen. Zorg ervoor dat u ook een kijkje neemt bij de verschillende spannende activiteiten welke vanuit de lodge worden aangeboden

TARIEVEN VOOR DE MAAND oktober 2023

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Kinderen onder de 5 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer.
- Kindertarief is geldig van 6 tot 13 jaar.
- Camping2Go is self-catering (maaltijden kunnen op voorhand of ter plaatse worden geboekt).
- De Namushasha River Villa is voor max. 2 personen op fully inclusive-basis. Check-in is om 14 uur waarna je wordt gebracht naar de River Villa. Dit is een ruime suite met open keuken, eetkamer en lounge, een balkon en een zitplaats buiten met barbecue. Alle maaltijden en dranken zijn inbegrepen en het avondmaal wordt op voorhand klaargemaakt. Daarnaast is er nog een exclusieve gamedrive in het Bwabwata nationaal park (keuze uit 1 ochtend of namiddag game drive). Check-out is om 10 uur.- Tarieven van maaltijden en activiteiten zijn geldig van 1 november tot 31 oktober.

Maaltijden 2023:
- Avondmaal: 483 N$/pp
- Standaard lunch: 197 N$/pp
- Lunch (3-gangen): 255 N$/pp
- Lunchpakket: 139 N$/pp

Activiteiten 2023:
- Hengelen (boottrip): 380 N$/pp/per uur (vergunning niet inbegrepen)
- Gamedrive Bwabwata nationaal park (3u) ochtend/namiddag: 783 N$/pp
- Sundowner bootcruise (1,5u): 480 N$/pp
- Bootcruise ochtend/namiddag (3u): 783 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembad

In de kamers:

WasserijRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

WildNationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in