GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

iGowati Country Hotel

30kamers/units
Namibie | Kunene | Khorixas Namibische eigenaar/uitbater(s): Liezel
959.8 m | Lat:S 20° 22' 21" Long: E 14° 57' 55" check-in: 15:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
iGowati Country Hotel is gelegen in Khorixas, Damaraland. Het hotel biedt 30 en-suite kamers die beschikken over alle moderne hedendaags comfort. Het hotel opende haar deuren in april 2012. De lodge ligt aan de oevers van de Unit rivier. Je kan spreken van een ideale stopover op weg naar belangrijke bezienswaardigheden zoals het Versteende Woud, Twyfelfontein, Brandberg en Vingerklip. De kamers worden elke dag schoongemaakt en zijn verder voorzien van een ventilator, thee- en koffie-eilandje en telefoon. Het restaurant beschikt over een a la carte menu voor zowel 's middags als 's avonds. Tevens beschikt het logement over een zwembad om een frisse duik in te nemen tijdens de warme zomermaanden. Vanuit de lodge kunnen dagtrips ondernomen worden, al dan niet onder begeleiding van een ervaren gids. Kampeerders kunnen hier eveneens terecht. Er zijn 10 staanplaatsen, alsook warm en koud water voorzieningen.
Opmerking: Prijs voor de kinderen van toepassing van 9 tot 16 jaar (313 rand/kind). 4 tot 8 jaar aan 163 N$/nacht

Maaltijden 2019:

- Ontbijt: 150 N$/pp
- Lunch: 200 N$/pp
- Dinner: 270 N$/pp
- Lunchpakket: 150 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Kamer was ruim , hedendaags comfort ? bed was nogal langs de kleine kant, ventilator was een ventiltorke , Idd goed voor en stopover , onbijt ok avondmaal gemiddeld . Om maar geopend te zijn in 2012 is dit toch behoorlijk vervallen .

Marinus & Josiane Bouquiaux (13-10-2014)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in