GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Rockwell Luxury Suites

4 49kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Green Point Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Faranaaz Daniels
21.58 m | Lat:S 33° 54' 54" Long: E 18° 25' 10" check-in: 14:00 tot 00:00 / check-out: 11:00
Reserveer
The Rockwell luxury suites ligt in het trendy en vibey De Waterkant gebied, letterlijk aan de rand van Kaapstad. Rockwell ligt op loopafstand van het Cape Quarter en al haar populaire restaurants. Het is een vrijwel gloednieuw appartement/hotel met alle luxe en comfort die je jezelf maar kan inbeelden. Het gebouw werd geinspireerd op gebouwen uit de 19e eeuw in de binnenstad van Manhattan. Het ontwerp weerspiegelt de 'supmarket industriële look' van New York. Een moderne uitstraling en een geheel eigen stijl.

De appartementen met 1 slaapkamer zijn ruime luxe appartementen met een oppervlakte van om en bij de 60 a 80 vierkante meter. Ze heben een eigen badkamer en een volledig ingerichte keuken, salon, eetruimte en een privaat balkon, van waar je uit kan kijken op de Tafelberg, Signal Hill of de haven van Kaapstad (vergezichten verschillen afhankelijk van welk appartement beschikbaar is).

De stijlvolle appartementen met twee slaapkamers hebben twee badkamers en een (open plan) keuken, eethoek en salon. De beste eigenschap van dit appartement is het prachtige uitzicht op Tafelberg wat je kan bewonderen vanuit de woonkamer en grote slaapkamer of terwijl u ontspant op het ruime terras. De appartementen zijn voorzien van een smartTV en airconditioning, alsook draadloos internet.

Binnen het gebouw is er ook een uitstekende beveiliging en parkeergelegenheid beschikbaar. Het complex beschikt ook over een fitnessruimte en een indoor zwembad. Huishoudsters komen op afspraak de kamers schoon maken. Rockwell All-Suite Hotel and Apartments is luxe, comfort en genot aan zeer correcte prijzen op een schitterende locatie, kortom, een adresje om te onthouden!

Opmerking:
- Vraag speciale tarieven aan voor de volgende periodes: Opening van het Parlement in februari, het Paasweekeind  en de kerstvakantie (15 december - 15 januari ).
- Kinderen tot 12 jaar zijn gratis in de kamer van de ouders, maar twee kinderen vanaf 3 jaar dienen samen met de ouders een twee-kamer appartement te boeken.
- er kan max. 1 extra bed per appartement worden toegevoegd
- er kunnen max 1 babybedje per slaapkamer worden toegevoegd (afhankelijk van beschikbaarheid)
- ondergrondse parking beschikbaar tegen betaling (66 rand per dag)


* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in