GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Agama River Camp

10kamers/units
Namibie | Hardap | Sesriem Namibische eigenaar/uitbater(s): Reservation Destination
1053.65 m | Lat:S 24° 8' 43" Long: E 15° 57' 38" check-in: 13:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Agama River Camp begon oorspronkelijk als een camping bij de rivier. Recentelijk werden zeer comfortabele bungalows bijgebouwd. Gasten hebben hier zelfs te slapen op het dak van de bungalow, dit terwijl ze genieten van de prachtige sterrenhemel en het zicht op de Naukluft bergen tijdens de zonsondergang of zonsopgang. Het kamp ligt bij een droge rivierbedding en ondanks dat het afgelegen is, zijn ze er toch in geslaagd om een brede waaier aan mogelijkheden en diensten aan te bieden. Het prachtige zwembad nodigt meteen uit om te gaan zwemmen en tegelijkertijd is er voldoende schaduwplaats voorzien om je te beschermen tegen de zon. Het hoofdgebouw telt tevens een gezellige bar en een excellent restaurant met een groot terras. De beroemde doorgang naar de rode duinen van Sossusvlei liggen op ongeveer 45 minuten van het kamp verwijderd.

TARIEVEN VOOR DE MAAND december 2019

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kinderen tot 6 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen. In het laagseizoen (1/11/18 tot 30/06/19) wordt er geen single supplement aangerekend.
Exclusive Mountain Camp: vanaf 11de persoon: 130 N$/pp/nacht
Indien u enkel ontbijt geboekt heeft en u in de lodge wenst te blijven dineren, dient u dit vooraf te laten weten om teleurstelling te voorkomen. Maaltijden 2019:
- Ontbijt: 150 N$/volw - 75 N$/kind ( 0 tot 12j )
- Ontbijt/brunch pakket: 150 N$/pp
- Diner: 380 N$/volw - 190 N$/kind ( 0 tot 12j )

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardZwembadBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in