GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Klip en Kristal

4 6kamers/units
Zuid-Afrika | Waterbergen | Bela Bela (Warmbaths) Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Marcolette
1135.07 m | Lat:S 24° 52' 59" Long: E 28° 17' 6" check-in: 15:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Klip en Kristal gastenhuis is er eentje om u tegen te zeggen. Sublieme locatie en afwerking tot in de puntjes. Niets is hier aan het toeval overgelaten. De kamers zijn ruim en een streling voor het oog. Ook aan het comfort is niets aan het toeval overgelaten. Daar bovenop geniet je van een heerlijk, verzorgd ontbijt en een zeer gastvrije dienst. Buiten het zwembad en grote tuin zijn er ook Spa faciliteiten voor wie zich eens graag wil laten verwennen. Een verblijf in Klip (wat zoveel als steen betekent in het Afrikaans) en Kristal is een absolute aanrader voor wie het toeristische Bela Bela (Warmbaths) wil bezoeken! In totaal telt het gastenhuis zes kamers. Vijf van die kamers hebben zowel een bad als een douche. Een enkel een bad. Alle kamers hebben airconditioning, satelliet televisie met een selectie aan kanalen, koffie en thee, microgolf, minibar en een kleine kitchenette. Vers drinkwater in de koelkast wordt gratis aangeboden. Draadloos internet is beschikbaar. Een barbecue staat in de lapa ter beschikking, gasten staan zelf in voor het aanbrengen van het nodige materiaal zoals hout of kolen en etenswaren.
Opmerking: Ontbijt wordt geserveerd tussen 7u en 9:30 en bestaat uit twee gangen, startend met fruit, yoghurt en muesli en een warm ontbijt daarop volgend. Gasten die later op het ontbijt komen worden hiervoor extra aangerekend.

Kinderen: Kinderen t/m 3 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen. Kinderen tussen 4 en 10 aan 319 rand/pp/nacht. +11 aan volwassen tarief.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Rustig gelegen, goed verzorgd.

Mr/s Poeth & Mr/s Aerdts (13-01-2014)

onze accommodatiesin Bela Bela (Warmbaths) (2)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in