GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Garonga Safari Camp

9kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger (centraal) | Mica Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Bernardo Smith
570.73 m | Lat:S 24° 5' 35" Long: E 30° 42' 25" check-in: 13:00 tot / check-out: 10:30
Reserveer
Garonga Safari Camp werd in 1997 opgericht (Little Garonga in 2007), en is gelegen in het Greater Makalali Private Game Reserve. Het hoofdkamp telt zes ruime, comfortabele tenten onder canvas, voorzien van alle moderne comfort en een binnen- en buitendouche, wat zeker zal bijdragen tot het bush-gevoel. Alle tenten werden opgetrokken op een houten platform met uitzicht op een droge rivierbedding waar regelmatig wild kan worden geobserveerd. Doordat de lodge slechts zes kamers telt, draagt dit enorm bij tot de zeer persoonlijke sfeer en aandacht die de gasten mogen ontvangen.

Little Garonga telt slechts drie suites, geschikt voor maximaal zes volwassenen en twee kinderen. Ideaal dus voor kleine gezelschappen of een hele familie die samen op reis is. De twee kampen worden afzonderlijk van elkaar gerund, maar de diensten en voorzieningen die worden aangeboden zijn gelijkaardig. Iedere lodge heeft een eigen zwembad en een restaurant. De dagelijkse activiteiten zijn onder andere gamedrives, onder begeleiding van een ervaren ranger/spoorzoeker, voetsafari's en een zogenaamde sleep-out excursie (vooraf te bespreken). Wie op huwelijksreis is, kan opteren voor speciale pakketten.

In 2016 werden beide kampen grondig aangepakt en compleet vernieuwd. Er kwamen ook grote houten terrassen bij en het interieur werd opgefrist met nieuwe tinten en heeft nu opnieuw een jonge uitstraling. Garonga Safari Camp ligt op amper een uur rijden van het Kruger Nationaal Park en ligt in een laag risicogebied voor malaria, maar het nemen van medicijnen tegen malaria wordt aangeraden. Sinds 2015 kan je hier niet alleen de breedlipneushoorn (witte) zien, maar ook de puntlipneushoorn (zwarte). Leuk om te horen is ook dat recentelijk een groep wilde honden zich heeft gevestigd in het Makalali gebied, een extra bonus voor de natuurliefhebbers.

Opmerking:
- Prijs voor de overnachtingen is inclusief alle maaltijden en drankjes (inclusief huiswijn), thee en koffie, twee gamedrives, bush-wandeling, sleep-out experience, Star bath, Yoga salsa, draadloos internet en wasserij.
- Toegang tot het reservaat is niet inbegrepen, 395 rand/persoon . Anti poaching levy 395 rand/pp/dag (vanaf de tweede dag)
- minimum 2 nachten verblijf
- enkel een voorschot van 20% bevestigt een reservatie


Kinderen:
- Safari Camp: Geen kinderen onder 12 jaar
- Little Garonga: kinderen tussen 6 en 10 jaar gratis en tussen 11 en 17 jaar aan kindertarief, vanaf 18 jaar volwassen tarief

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in