GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Windmill

4 6kamers/units
Zuid-Afrika | Panoramaroute | Hazyview Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Brendon & Danielle Smith
816.7 m | Lat:S 25° 2' 31" Long: E 30° 58' 8" check-in: 14:00 tot 17:00 / check-out: 10:00
Reserveer
The Windmill Wine Shop and Cottages is gelegen op een domein van liefst 22 hectare grondgebied. Mede dank zij de dichte begroeiing een waar paradijs voor vogelliefhebber, maar ook ideaal voor mountainbike enthousiastelingen. Het is ook een perfecte locatie, net buiten Hazyview om even totaal tot rust te komen. De locatie is buitengewoon, met uitzicht op de Sabie vallei, en ideaal gelegen om de Panorama Route, de Blyde River Canyon, en het Kruger Nationaal Park te ontdekken.

The Windmill omvat accommodatie in de vorm van vrijstaande huisjes. De cottages zijn op zijn zachts uitgedrukt, zeer comfortabel ingericht. Ze zijn heel ruim en bieden vooral veel extra faciliteiten, denk maar aan thee en koffie eilandje met verse melk, airconditioning, een barbecue en een privaat houten dek. Er is teven een wijnwinkel. The Windmill Wine Shop is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9u tot 17u en heeft een kleine, maar unieke selectie van Kaapse wijnen beschikbaar. Een premium selectie van bekroonde Zuid-Afrikaanse kazen zijn eveneens verkrijgbaar, evenals cappuccino en espresso uit de lokaal geroosterde Sabie Valley Coffee boerderij, vlak naast de deur.

In Hazyview bestaat de mogelijkheid om verschillende activiteiten te ondernemen. Let wel dat je deze best vooraf boekt om beschikbaarheid te garanderen. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden en prijzen. Zo is er onder andere quadbike (1u, 2u of 4u), raften (2.5u), tubing (2.5u), paardrijden (1u, 2u halve dag), paintball (1u), zipline, boogschieten (1/2u, 1u) en abseilen (4u) mogelijk. Wie zelf niet op eigen houtje het Kruger Nationaal Park wil ontdekken, kan begeleid worden door een ervaren gids per 4x4 voertuig, maar ook dit dient vooraf gereserveerd te worden.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Honeymoon Suite is voor 2 personen, geen kinderen toegelaten.
- De family cottage is voor min. 3 personen (max. 8). Deze unit heeft een volledig uitgeruste keuken, 4 slaapkamers en 2 badkamers.

Maaltijden:vooraf te reserveren)
- uitgebreid Engels ontbijtbuffet: 185 rand/pp
- driegangen avondmaal in buffetstijl: 235 rand/pp

Activiteiten: (ontbijt en lunch niet inbegrepen, maar kan op voorhand worden aangevraagd)
-Daguitstap naar Kruger nationaal park (incl. conservation levy): 1650 rand/pp
-Halve dag naar Kruger nationaal park (incl. conservation levy): 1450 rand/pp
-Begeleide Panoramaroute (incl. inkomgeld): 1450 rand/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangFaxCopyBraaiParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

prachtig uitzicht/ we kregen een huisje voor 8 pers. ipv 2, maar we vonden dit niet erg/ de wine en cheesechop is al 2 jaar gesloten/ de vlaamse bakker in Hazyvieuw is al 2 jaar gesloten (anders dan in de reisgids vermeld)

Johan en Marleen Clemens (01-03-2020)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in