GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Delta Camp

7kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Maun Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Footsteps in Africa
952.57 m | Lat:S 19° 31' 56" Long: E 23° 6' 19" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Delta Camp is gelegen op een klein eiland in het hart van de Okavango Delta en de lodge is toegankelijk met een klein vliegtuig vanuit Maun. De chalets werden zo onopvallend mogelijk weggestopt in de natuurlijke omgeving van exotische bomen en planten. Hier en daar groeien de bomen zelfs letterlijk door de kamer. De hele lodge is voorzien van een houten wandeldek en er werd zoveel mogelijk bij de bouw van de lodge met lokale natuurlijke elementen gewerkt. Delta Camp ondersteunt zoveel mogelijk lokale kunstenaars en ambachtslieden. Elk chalet heeft een eigen badkamer met warm en koud stromend water, een douche met uitzicht, een verscheidenheid aan bedden en plaatsen waar u zich rustig kan ontspannen. Elektriciteit wordt opgewekt door gebruik te maken van zonnepanelen.

Het kamp biedt uitzicht over de samenvloeiing van de Boro en Metsematsweu kanalen, een spectaculair uitzicht van moeras en riviergebieden. Vanop het dek kan je regelmatig kennis maken met de lokale dieren. Olifanten zijn onder andere frequente bezoekers, maar ook nijlpaarden en krokodillen. Heel af en toe bestaat zelfs de kans dat u een leeuw of luipaard kan waarnemen. Onder de activiteiten die dagelijks ondernomen worden zijn onder andere wandelsafari's en trips met een traditionele mokoro of motorboot op de de Delta. De ervaren gidsen zijn geboren in de Okavango Delta en kennen het gebied, de fauna en flora en de culturele achtergrond door en door.

TARIEVEN VOOR DE MAAND augustus 2020

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Prijzen zijn inclusief de accommodatie, alle maaltijden, thee en koffie plus snacks, non- en alcoholische dranken, wasserij, alle activiteiten en park inkom. Een of twee kinderen 16 jaar en jonger die in eenzelfde familiekamer slapen bij twee betalende volwassenen, verblijven gratis. Dit is alleen geldig voor de familiechalet, waarvan Delta Camp er twee heeft.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadBuffet

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in