GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Boathouse

4 22kamers/units
Zuid-Afrika | Sunshine Coast | Ballito Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Jay en Vishal Haripersad
15.97 m | Lat:S 29° 32' 45" Long: E 31° 12' 45" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
The Boathouse hotel is gelegen in een van de mooiste baaien van Zuid-Afrika en de Sunshine Coast. Alle kamers werden recentelijk vernieuwd en hebben alle comfort. The Boathouse ligt vrijwel letterlijk aan het strand en de Indische Oceaan. In totaal telt het verblijf 22 suites, een sigaarbar, een restaurant met zowel plaatsen in het huis, als buiten op het grote terras. Heel wat suites hebben ook een privaat balkon vanwaar je een prachtig zicht hebt over de Indische Oceaan. The Boathouse Ballito ligt op amper 50 kilometer ten noorden van Durban en het leuke aan deze locatie is dat je hier kan genieten van zon, zee, strand en heel wat rust, een adresje om te onthouden!

TARIEVEN VOOR DE MAAND januari 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadFaxCopyCreditcard faciliteitenParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlatteland
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Voor een luxery deckroom was de prijs/ kwaliteit te duur.Ik was wel blij dat we een luxery deckroom hadden geboekt anders had ik deze locatie niet zo goed gevonden. Ook eerder aan vernieuwing toe. Natuurlijk het uitzicht en vlak aan strand was wel super.

Geert Symens & Greetje Ooms (14-05-2013)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in