GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Pelican Lodge

40kamers/units
Botswana | Makgadikgadi | Nata Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Andries Kagiso
915 m | Lat:S 20° 13' 0" Long: E 26° 14' 3" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Pelican Lodge opende de deuren in juli 2013 en beschikt over 40 individuele cottages, waarvan enkele ook geschikt zijn voor ouders met kinderen. Alle kamers zijn netjes ingericht en beschikken over televisie, een koelkast en airconditioning, alsook een eigen badkamer met buitendouche en ligbad (binnen). De lodge ligt op amper 5 kilometer afstand buiten Nata, heeft een groot zwembad en twee restaurants, de zogenaamde Boma, en een a la carte restaurant. Tevens ligt Pelican Lodge vlak bij Nata Bird Sanctuary en Village, een waar paradijs voor vogelliefhebbers. Alle cottages zijn netjes verdeeld over het terrein. Verwacht hier alvast geen overdreven luxe, maar mooi verzorgde, netjes onderhouden cottages aan correcte prijzen. De bar is gelegen vlak naast het zwembad, de receptie en halfweg in de Boma. Hier is het gezellig vertoeven. De keuken is uitstekend en we waren zelf zeer onder de indruk van het aanbod op het menu. Verwacht geen culinaire hoogstandjes maar een correct prijs/kwaliteit selectie van heerlijke gerechten. Het ontbijt is wat aan de magere kant, maar best verzorgd. Zeker is dat Pelican Lodge prijs/kwaliteit een heel goede lodge mag genoemd worden. Alle gasten kunnen trouwens genieten van gratis draadloos internet bij de receptie en bij de bar.
Opmerking:
Kinderen onder 5 jaar gratis bij ouders (mits je eigen matras meeneemt). Er zijn kamers met tussendeur die als familiekamer kunnen dienen, maar hier betalen kinderen volwassen tarief.
Government levies en fees zijn niet inbegrepen.

Maaltijden 2023:

- Ontbijt: 230 pula/pp
- Lunch: 260 pula/pp
- Avondmaal: 295 pula/pp

Activiteiten 2023:
- Pan trip (min. 4 personen): 513 pula/pp
- Cultural Experience at Manxotae Village (min. 4 personen): 788 pula/pp
- Full Day Gamedrive to CT5 (min. 6 personen): 1300 pula/pp
- Bush Walk (min 6 pers): 313 pula/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisie

In de omgeving:

PlattelandWildNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Nieuwe accommodatie, zeer verzorgd.

Rene van den Akker - Joop Kanen - Ruud Lemmens (03-11-2015)

onze accommodatiesin Nata (3)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in