GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Barefoot Addo Elephant Lodge

10kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Addo Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Manager
550.05 m | Lat:S 33° 18' 13" Long: E 25° 44' 9" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
De Barefoot Addo Elephant Lodge is gelegen in het hartje van de Zuurberg formatie, grenzend aan het Addo Nationaal Park, een van Zuid-Afrika's meest prestigieuze natuurparken, gekend voor haar Big Seven (leeuw, luipaard, buffel, neushoorn, olifant, witte haai, Zuidkaper). Dit gebied is een schat aan biodiversiteit en omvat niet minder dan zeven verschillende biomen. De tenten van Elephant Safari Lodge liggen in een inheems geelhout woud. Op het domein zijn verschillende wildsoorten ondergebracht waaronder heel wat antilopen, giraffen en olifanten. Alle natuurwandelingen en safari's, al dan niet per olifant, worden op het domein zelf uitgevoerd. Het restaurant geeft uit op en houten dek met zicht op de waterput, de locatie voor het observeren van de olifanten in hun leefruimte. Onder de verschillende activiteiten die kunnen worden ondernomen vanuit de lodge behoren olifantssafari, gamedrive en een begeleide wandeling.
Opmerking: Tarieven omvatten de overnachting in een luxe tent, alle maaltijden, thee en koffie alsook drinkwater, African Elephant Encounter.
Dagtrips buiten de lodge op aanvraag en niet inbegrepen in de prijs van de overnachting
Kinderen onder 3 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten