GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Sossusvlei Desert Lodge

10kamers/units
Namibie | Hardap | Sossusvlei Namibische eigenaar/uitbater(s): AndBeyond
871.29 m | Lat:S 24° 48' 11" Long: E 15° 53' 29" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Sossusvlei Desert Lodge is gelegen in de ongetemde wildernis van het NamibRand Nature Reserve, niet gek ver weg van de beroemde Sossusvlei duinen, de hoogste in de wereld. De lodge is vrijwel volledig afgezonderd van de buitenwereld, met de dichts bijzijnde staat, zo een 150 kilometer verder weg. Ruwe bergen en semi-woestijn gebied vormen het landschap. De lodge telt slechts 10 villa's, die gebouwd zijn uit steen en heel veel glaswerk, bezorgen gasten een onvergetelijke ervaring. Daar waar niemand zou denken dat luxe bestond in de woestijn, wordt dit hier op een verrassende manier waar gemaakt. Het interieur bestaat uit heel wat natuurlijke elementen, maar ook hedendaags comfort is ongetwijfeld aanwezig. Wie Sossusvlei Desert Lodge zegt, denkt niet alleen aan afzondering en luxe ter gelijkertijd, maar ook aan een ongeziene service en ontvangst, gecombineerd met een schitterende keuken. Gasten kunnen hier tevens genieten van een van een schitterende sterrenhemel en een observatorium, waar ze bijgestaan worden door een voltijdse astronoom. Gasten worden getrakteerd op onderandere quadbike excursies, avondmaal in de woestijn (als het weer dit toelaat) sterren kijken, gamedrives en excursies naar Sossusvlei.
Opmerking: Alle maaltijden, alsook lokale dranken, thee en koffie, safari activiteiten in NamibRand Nature Reserve, een Sossusvlei excursie per persoon en wasserij zijn inbegrepen in de tarieven.
Kinderen onder de 12 mogen niet deelnemen aan de quadbike excursie

Kinderen:

- 0 tot 5 jaar: gratis indien ze de kamer delen met een of twee volwassenen
- 6 tot 16 jaar: 50% vanhet volwassen tarief indien ze de kamer delen met een of twee volwassenen

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Natuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in