GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Beautiful View

4 3kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Somerset West Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Jeff en Marianne Buekens
206.68 m | Lat:S 34° 3' 25" Long: E 18° 50' 17" check-in: 16:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Begin november 2012 openden de deuren van het gastenhuis Beautiful View, de creatie van Vlamingen Jeff en Marianne Buekens. Na grondige verbouwingswerken zag Beautiful View, vlakbij de historische wijngaard van wijlen Adriaan van der Stel, Vergelegen er compleet anders uit. Het huis staat in Helena Heights, een rustige buitenwijk van Somerset West en dicht bij de R44 verbindingsweg met Stellenbosch. Voor ze konden starten met hun gastenhuis, Beautiful View, moest er eerst nog flink verbouwd worden. Die verbouwingen werden voor zowel Jeff als Marianne meteen een vuurdoop, zeker als het aankomt op de samenwerking met Zuid-Afrikaanse bouwondernemers en de vakkundigheid waarmee ze vaak te werk gaan. Na heel wat zweet, bloed en tranen, was het dan uiteindelijk zover. De verbouwingen achter de rug en na de tuin grondig te hebben uitgedund, konden in november meteen de eerste gasten ontvangen worden. Drie kamers telt Beautiful View, die beschikken over alle hedendaagse comfort zoals draadloos internet, een gevulde minibar, satelliettelevisie en een koffie en thee eilandje. Alle kamers beschikken tevens over een eigen badkamer met douche.

Een nieuw groot zonneterras, dat uitgeeft op de tuin en het zwembad, wordt in de zomermaanden gebruikt om heerlijk buiten het ontbijt te serveren. Vanop het terras kan je genieten van het uitzicht over Helderberg en Valse Baai. Zowel in de leefruimte en vanop het terras reikt het zicht letterlijk tot aan de Atlantische Oceaan, met als achtergrond een heel van het Kaapse schiereiland en zicht op de stad Muizenberg. De leefruimte is volledig beschikbaar voor de gasten, die hier in alle rust kunnen komen genieten van een glaasje of het lezen van een boek. In het verleden was Marianne directeur service operations bij een dienstverlenend bedrijf. Daarnaast volgde ze een opleiding ambachtelijk chocoladebewerker en deed ze 6 maanden stage bij een artisanaal chocolatier in Halle. Nu is er ten huize Beautiful View dus Belgische ambachtelijk vervaardigde chocolade en pralines verkrijgbaar. Jeff werkte bijna 35 jaar als senior accountant. Zijn jeugdroom was altijd wonen, werken en leven in Zuid-Afrika. Die droom is nu wel degelijk in vervulling gegaan.  Buiten het uitbaten van het gastenhuis, houdt Jeff zich af en toe bezig met het maken van fruitjenevers en likeuren, iets wat in Zuid-Afrika iets minder bekend is, maar zeker in de smaak valt.

Samen hebben Jeff en Marianne  zes kinderen, maar die bleven achter in België. Het is te zeggen,... enkele van hen kwamen reeds op bezoek. Het verre Zuid-Afrika trok hen minder aan dan de ouders, maar een bezoekje zit er altijd wel in. Gelukkig bestaan er de dag van vandaag vele vormen van sociale media, waardoor ze contact met elkaar kunnen houden.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen: Kinderen tot 3 jaar verblijven gratis. Babybedje kan voorzien worden in de Helderberg kamer. Afslag voor kinderen onder 12 aan R100/pk/pn. Roken niet toegestaan in de kamers en gemeenschappelijke ruimtes.

Prijzen voor langer verblijf op aanvraag.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersSatelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Gelegen in een residentiele woonwijk. Geen uitzicht maar wel veilig en heel rustig.

Van Leemput family (04-02-2018)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in