GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Elephant Camp

12kamers/units
Zimbabwe | Hwange | Victoria Watervallen Zimbabweaanse eigenaar/uitbater(s): Wild Horizons
959.78 m | Lat:S 17° 58' 37" Long: E 25° 50' 34" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
The Elephant Camp is gelegen in een privaat concessie en grenzend aan de Masuwe rivier en de Zambezi kloof. De kloof vormt de natuurlijke grens tussen Zimbabwe en Zambia. Van hieruit heb je een prachtig zicht over de wereldberoemde Victoria Watervallen. The Elephant Camp is een intieme luxe lodge net slechts twaalf suites, hierdoor is een private sfeer gearrangeerd maar tevens ook de aandacht voor persoonlijke attentie en service. Het kamp zelf is onder canvas gebracht, wat enorm bijdraagt tot het Afrikaanse karakter en het gevoel een te zijn met de natuur. Gamedrives op het domein worden uitgevoerd door zeer ervaren rangers/spoorzoekers. Het kamp is ideaal gelegen, op 15 kilometer van de lichthaven en slechts 10 kilometer van het dorp alsook Livingstone en Kasane.
Opmerking: Tarieven zijn inclusief alle maaltijden, lokale drankjes en huiswijn, complementaire minibar op de kamer. Tevens ook transfers van en naar Victoria Airport, wasserijdienst en interactie met Wild Horizons olifanten. Per kamer 1 extra kind +7 en niet ouder dan 12, indien het de kamer deelt met twee volwassenen aan 50%.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zimbabwe te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen