GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Discovery Bed and Breakfast

9kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Maun Nederlandse eigenaar/uitbater(s): Rene en Marije Allemekinders
940.03 m | Lat:S 19° 54' 41" Long: E 23° 31' 23" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Discovery Bed and Breakfast werd in 2007 opgericht door het Nederlandse stel Rene en Marije Allemekinders. Na een jaar vrijwilligerswerk gedaan te hebben in 2006, in Botswana, besluiten ze om hun leven een andere wending te geven en startten met deze charmante Bed and Breakfast op 6 kilometer buiten Maun en op de route naar Moremi Nature Reserve (74 km).

De huisjes zijn opgetrokken in authentieke traditionele stijl. In de eerste plaats zijn ze zeer comfortabel ingericht, maar vooral ook zeer betaalbaar. De 9 huisjes zijn uitgerust met een royaal dubbel bed of 2 eenpersoonsbedden naast elkaar. De bedden hebben allemaal een klamboe/muggennet, verder hebben ze een kleine tafel en stoel, toilet en wasbak. Er is keuze uit Chalets of traditionele Rondavels. De Chalets hebben de douche en-suite in de kamer. De Rondavels hebben een en-suite buitendouchedouche, bij de rondavel zelf. De kamers hebben allemaal stromend water, licht en elektriciteit. De Chalets kunnen gereserveerd worden als een of tweepersoonskamer. Er is ook een familiechalet met 2 extra bedden.

Alle accommodatie , alsook de receptieruimte en kampvuurplaats zijn omringd door een mooie en sfeervolle tuin. In de tuin kunnen regelmatig vogels waargenomen worden. Wie excursies wil maken naar onder andere Moremi, de Delta of gebruik maken van een Mokoro of motorboot kan dit ter plekke regelen.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Botswaanse Pula, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Gesloten tussen 9/1 en 10/3. Transfers van en naar de luchthaven van Maun aan 140 pula per persoon per trip (indien slechts 1 persoon, wordt dubbel tarief gerekend).
Gesloten tussen 9 januari en 10 maart.

Maaltijden: Er is een kleine bar bij de receptie waar drankjes kunnen worden gekocht. Er zijn echter geen barbecue of self-catering faciliteiten. Restaurants zijn er in de nabijheid, alsook in Maun. Transfers hiervoor kunnen eventueel geregeld worden, vraag ernaar bij het gastenhuis. Avondmaal kan in de guesthouse zelf (op voorhand te boeken), 2-gangenmenu aan 275 pula per persoon. 


* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Botswaanse Pula/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardZwembadParkeerplaats

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

verblijf in de traditionele rondavels en buiten douche. Nederlands talige uitbaters geven een eigen toets aan het verblijf.

Mr/s De Maere & Mr/s Baumann (14-09-2017)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in