GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Cresta Sprayview Hotel

64kamers/units
Zimbabwe | Hwange | Victoria Watervallen Zimbabweaanse eigenaar/uitbater(s): Cresta
968.43 m | Lat:S 17° 55' 51" Long: E 25° 49' 46" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Zelden hebben wij van Go Zuid-Afrika ooit zo een gedaanteverwisseling gezien van een hotel dan dat van Cresta Sprayview Hotel, dat veranderde van een echt lelijk eendje tot een volwaardig prachtige zwaan. In juli 2012 was het hotel op het eerste zicht klaar om gesloopt te worden. Een volledige infrastructuur die op instorten stond. Badkamers waar zelfs schimmels geen uitkomst meer zagen, bedden die tot op de veren versleten waren en een keuken die er zelfs niet in slaagde om een simpel toastbrood klaar te maken, maar tijden veranderen en dus besloot de hotelgroep Cresta om Sprayview Hotel nieuw leven in te blazen. In augustus 2013 werd gestart met grondige renovaties en met een kostprijs van 1,5 miljoen US$ werden de werken meteen tot op het bot aangepakt. Het resultaat is verbluffend.

Alle 64 kamers, die ondergebracht zijn in verschillende blokken die zorgen voor de nodige privacy, werden van binnen volledig gesloopt en omgetoverd in ware pareltjes. Frisse, zachte kleuren, porselein tegels, moderne gordijnen en sluitingen. Een badkamer met prachtig design ligbad en/of douche en hippe badtafels, het zijn slechts enkele elementen die meteen in het oog vallen. Daarbij komt ook nog eens grote flatscreen televisies op alle kamers, draadloos (gratis) internet, koffie en thee eilandje en nog heel wat meer details, zoals perfect werkende airconditioning, kortom dit hotel is helemaal in lijn met de verwachtingen van de hedendaagse reiziger.

Ook de tuinen, het zwembad, de ontbijt-, lunch, en avondmaal ruimte werden grondig aangepakt en vooral opgefrist met moderne kleuren. Het ganse hotel kreeg langs de buitenzijde een mooi ogend nieuw verflaagje en de ontvangstruimte is nu echt datgene waarvoor het staat, een plaats van warme ontvangst, openheid en ruimte. De Cresta groep nam vrijwel alle personeel over van de vorige eigenaars, maar zorgde ervoor dat ze extra opleiding kregen om mee te kunnen met datgene wat reizigers nu tijdens hun reis van hotels verlangen. Daarbij komt dat ze ook nog eens leuk ogende nieuwe bedrijfskleding kregen en in sommige gevallen een ervaring in de hotelindustrie van meer dan 35 jaar en kijk, Cresta Sprayview Hotel is mooier en meer verwelkomend dan ooit. Een plekje om te koesteren en vooral om te onthouden bij uw bezoek aan Zimbabwe, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking Prijs van de overnachting is inclusief Tourism Levy. Kinderen tot 12 jaar aan 50% als ze de kamer delen met twee volwassenen op basis van BB.
Maaltijden : 0-2 jaar: gratis. 2 - 12 jaar @ 50%

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zimbabwe te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Mooi gelegen motelachtig complex op redelijke afstand van het centrum . onbijt en avondmaal ok . Kamer met al het nodige comfort.

Marinus & Josiane Bouquiaux (13-10-2014)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen