GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Hamiltons Tented Camp

6kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Orpen Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Extra Ordinary
326.72 m | Lat:S 24° 37' 26" Long: E 31° 40' 21" check-in: 13:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Dit kamp werd genoemd naar kolonel Stephenson Hamilton,een toonaangevend figuur bij de stichting van het Kruger Nationaal Park. Het Hamiltons Tented Camp reflecteert een safari-avontuur uit de 20e eeuw en werd reeds in 1880 opgericht. Deze lodge straalt de echte Afrikaanse bush uit, met heel voor oog voor luxe en detail. Dit is pure 'Out of Africa' traditie! Met slechts zes luxe tenten ben je er meteen ook zeker van dat persoonlijke service en een zeer gastvrij ontvangst garant staat. Ook de eetruimte en het vermaakgedeelte werden opgetrokken in tenten onder canvas. Alle locaties werden voorzien van houten loopbruggen, die nog meer bijdragen aan de authentieke Afrikaanse sfeer.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kinderen ouder dan 12 jaar welkom aan volwassenentarief
Tijdens weekends geldt een minimum van 2 nachten
Inkom voor park niet inbegrepen, rand 83 per persoon/verblijf (2020: R93/verblijf)
Prijs van de overnachting is inclusief alle maaltijden en twee game activiteiten alsook alle dranken, bestaande uit frisdrank, lokale bieren en wijnen.Geïmporteerde dranken zijn niet inbegrepen.
Transfer van Skukuza en Hoedspruit luchthavens wordt gratis aangeboden, op voorhand te reserveren. Onder voorbehoud van beschikbaarheid van de 2 wagens met elk 7 plaatsen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Orpen (2)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in